Mitalissa valokuvapainatus ja 24 karaatin kultaus

Turussa 13.6.1897 syntynyt Paavo Johannes Nurmi juoksi kilpaurallaan yhdeksän olympiakultaa ja kolme hopeaa. Kaudella 1923 Nurmella oli maailmanennätykset maililla, 5 000 metrillä ja 10 000 metrillä – kukaan ei ole vieläkään yltänyt samaan!

  • Kullattua Paavo Nurmi -mitalia koristaa valokuvapainatus, joka kuvaa suomalaistähden maaliintuloa Antwerpenin olympialaisissa 1920. Tyylikkään mitalin kääntöpuolella on Nurmen tuttu profiilikuva.
  • Lentävää suomalaista” kunnioittavan mitalin hinta on sinulle vain 9,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi). Tilauksesi myötä lunastat paikkasi Paavo Nurmi -mitalikokoelmassa, joka kertaa ”Lentävän suomalaisen” legendaarista uraa.

Olympiamenestyksen innoittamana Paavo Nurmi matkasi Amerikkaan. Voittoisilla kiertueillaan hän teki itsenäistä Suomea tunnetuksi paremmin kuin kukaan muu. Kilpauransa jälkeen Nurmi nähtiin vielä Helsingin olympialaisten soihdunkantajana 1952. Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus kokea ”Lentävän suomalaisen” huippuhetket uudelleen!

Mitalikokoelmassa valokuvapainatus ja 24 karaatin kultaus

Kokoelman mitalit kertaavat Nurmen legendaarista juoksu-uraa näyttävien valokuvapainatusten avulla. Rajoitetun lyöntimäärän vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa vaan tietty määrä kerääjiä. Toimi heti, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. 

Hinta: 9,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2016
Materiaali:
CuNi + kultaus (24 karaattia)
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl / kuva-aihe
Yhteinen puoli:
Paavo Nurmi, 9 olympiakultaa, 3 olympiahopeaa
Kääntöpuoli:
Valokuvia Nurmen saavutuksista (kuusi erilaista)

Osa kokoelman tuotosta ohjataan Nurmen urheiluperintöä kunnioittavien Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen.

Jatkossa saat kullattuja Paavo Nurmi -mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 19,90 euroa + toimituskulut 6,95 euroa, mitaleita on kaikkiaan kuusi (6). Myöhemmin saat kokoelmallesi kätevän keräilykansion – ilman eri veloitusta! Kansiossa on oma paikkansa myös Paavo Nurmi -juhlarahalle, jos sinulla ei vielä ole Nurmea kunnioittavaa juhlarahaa ota yhteys asiakaspalveluumme info@suomenmoneta.fi .

Kullakin lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.