Pandat Suomessa: 
Aito 99,9 % kultaraha ja Lumi & Pyry hopeaharkot

Ähtärin eläinpuistoon kotiutuneet Lumi & Pyry on nyt ikuistettu hopeaan ensimmäistä kertaa! Edustavaan kehykseen sijoitetut nimikkoharkot ovat saaneet seurakseen aidon kultarahan, joka on pandan pään muotoinen.

  • Kultaraha 99,9 % Au (0,5 g)
  • Kaksi hopeaharkkoa 99,9 % Ag (10 g)
  • Kokonaisuuksia saatavilla vain 250 kappaletta!

Hopeaharkot on valmistettu yhteistyössä Ähtärin eläinpuiston kanssa: harkoissa ja kehyksessä on yksilöllinen, juokseva numerointi ja eläinpuiston logo. Pandat Suomessa on saatavilla vain Suomen Monetan kautta.

Lue lisätiedot ja tilaa komea kolmikko hintaan 195,00 euroa!

Tekniset tiedot
Tekniset tiedot:
Katso lisätiedot

Tavoiteltu uutuus: aitoa 99,9 % hopeaa ja 99,9 % kultaa

Pandat Suomessa -kokonaisuuden tyylikkäänä kruununa on erikoinen kultaraha. Kansainvälinen kultaraha toistaa ääriviivoillaan pandan pään muotoa!

Hopeaharkoissa näkyy suomalaispandojen lisäksi niiden kiinankieliset nimet, Ähtärin eläinpuiston sijainti ja logo sekä tyylitelty bambun varsi. Harkon kääntöpuolella on valmistajan takaamat tiedot, tilaajamaa sekä juokseva numerointi.

Pandapariskunta Lumi & Pyry saapui Suomeen talvella 2018 ja kotiutui erinomaisesti. Kiina luovuttaa pandojaan ulkomaille vain harvoin ja tarkkojen ehtojen mukaisesti. Vaarantunut laji halutaan turvata siltä varalta, että Kiinan kantaa uhkaisivat tarttuvat eläintaudit. Suomi sopii ilmastoltaan ja luonnoltaan jättiläispandoille hyvin, joten pentuhaaveitakin elätellään!  Tilaa omat pandasi heti.