Legendaarinen kymppi ei unohdu!

München 1972 -keräilymitali palaa muistoissa lähes 50 vuoden taakse Münchenin kesäolympialaisiin ja kisojen suomalaissankareihin.

Kullattuun mitaliin on kuvattu Münchenin kaksinkertainen olympiavoittaja Lasse Virén. Autenttinen kuva-aihe on toteutettu digitaalisena väriviimeistelynä. Mitalin kääntöpuolta koristaa Suomen Olympiakomitean virallinen tunnus.

  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Valmistettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa
  • Yksinoikeudella Suomen Monetan asiakkaille
  • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta

Tutustumishinta 19 euroa - Säästät -50 %! (normaalisti 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Mitalit täydentävät kansiosi komeaksi kokonaisuudeksi

Täydennä kansiosi Pohjoisen tähdillä ja tilaa München 1972 -keräilymitali etuhintaan!

München 1972 -keräilymitalin myötä saat toimitustakuun Pohjoisen tähdet -kokoelman muille mitaleille joita ovat mm. Innsbruck 1964, Sarajevo 1984, Los Angeles 1984, Calgary 1988 sekä Peking 2008. Jatkolähetysten hinnat ovat 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi mitalia, joissa on autenttiset kuva-aiheet digitaalisella valokuvapainatuksella. Mitaleiden mukana saat olympialaisiin liittyviä nostalgisia historiatietoja ja kiehtovia tarinoita.

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin kultaus
Halkaisija:
39 mm
Paino:
29 g
Lyöntimäärä:
5 000 kpl
Erikoispiirre:
Autenttinen valokuva neliväriviimeisteltynä

Helppoa ja turvallista!

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Saat München 1972 -mitalin tutustumishintaan vain 19 (normaalisti 32 euroa + toimituskulut). Me maksamme toimituskulut puolestasi! Pääset samalla kätevästi ja helposti mukaan uuteen Pohjoisen Tähdet -kokoelmaan. Jatkolähetysten hinta on 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. 

Neljä syytä tilata nyt!

  1. Keräilymitalit URHEILUSANKAREISTAMME  
  2. Ensimmäinen mitali ETUHINTAAN -50 %
  3. Mitalit TÄYDENTÄVÄT Sinulla olevan kansion
  4. Saatavilla VAIN Suomen Monetasta

Valitse lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen