Kaksi mitalia yhden hinnalla - toimi nopeasti!

Pohjoismaisten hiihtolajien kausi on startannut mukavissa suomalaisväreissä. Jännitys tiivistyy, mitä lähemmäs Pekingin olympialaisia mennään. Rohkenetko vielä veikata mitalien määrää?

Ennätyksellistä mitalisadetta oli tarjolla myös vuoden 1984 Sarajevon ja vuoden 1988 Calgaryn olympialaisissa. Näihin sinivalkoisiin hetkiin voit palata kahden kullatun mitalin myötä – saat ne nyt yhteishintaan 19 euroa!

24 karaatilla kullatuissa mitaleissa komeilee Sarajevon olympialaisten kolminkertainen olympiavoittaja Marja-Liisa Kirvesniemi sekä Calgaryn sankari Matti Nykänen. Autenttiset kuva-aiheet on toteutettu digitaalisina väriviimeistelyinä. Mitalien kääntöpuolta koristaa Suomen Olympiakomitean virallinen tunnus.

  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Valmistettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa
  • Yksinoikeudella Suomen Monetan asiakkaille
  • Lyöntimäärä on vain 5 000 kappaletta
  • Toimitustakuu kokoelman muille mitaleille

Hyödynnä -70 %! Saat mitalit yhteishintaan vain 19 euroa (normaalisti 64 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Maksamme myös toimituskulut puolestasi. Huom! Tarjous on voimassa vain 6.12.2021 saakka - toimi siis pian!

Pohjoisen tähdet samojen kansien väliin

Keräilymitalien myötä pääset mukaan Pohjoisen tähdet -kokoelmaan ja saat toimitustakuun kokoelman muille mitaleille: München 1972, Innsbruck 1964, Los Angeles 1984 ja Peking 2008. Jatkolähetysten hinnat ovat 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi mitalia, joissa on autenttiset kuva-aiheet digitaalisella valokuvapainatuksella. Mitaleiden mukana saat olympialaisiin liittyviä nostalgisia historiatietoja ja kiehtovia tarinoita.

Lähde sinäkin Pohjoisen tähtien mukaan!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin kultaus
Halkaisija:
39 mm
Paino:
29 g
Lyöntivuosi:
2020-2021
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe
Erikoispiirre:
Valokuvapainatus

Helppoa ja turvallista!

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Saat molemmat mitalit nyt yhteishintaan vain 19 euroa (normaalisti 64 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Me maksamme toimituskulut puolestasi!

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi mitalia, joissa on autenttiset kuva-aiheet digitaalisella valokuvapainatuksella. Jatkolähetysten hinta on 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Neljä syytä tilata nyt!

  1. Kaksi mitalia yhteishintaan 19 euroa – etusi jopa 70 % 
  2. ILMAINEN keräilykansio mitalien säilyttämiseen (1. lähetys)
  3. LAHJAKSI vuoden 1964 Tokion olympialaisia kunnioittava aito hopearaha (3. lähetys)
  4. Saatavilla VAIN Suomen Monetasta


Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen