Ikimuistoiset suomalaiset olympiahetket
Täydennä Pohjoisen tähdet -kansiotasi!

Hienoa, että haluat olla kannustamassa Suomen olympiajoukkuetta Pohjoisen tähdet Peking 2022 -mitalin myötä. Nyt voit halutessasi ryhtyä täyttämään kansiotasi Pohjoisen tähdet -keräilymitaleilla!

Sarajevo 1984 -keräilymitali palaa muistoissa kultaiselle 80-luvulle ja Sarajevon talviolympialaisiin. Kisat olivat suomalaisurheilijoiden juhlaa: saavutuksena yhteensä kolmetoista mitalia, mikä on edelleen maamme kaikkien aikojen mitalisaalis talviolympialaisista.

Perinteisillä mitalikahveilla oli kuitenkin yksi sankari ylitse muiden: 28-vuotias Marja-Liisa Kirvesniemi. Kolme kultaa ja yhden pronssin voittanut simpeleläinen pudotti lopullisesti harteiltaan ikuisen epäonnistujan leiman.

  • Suomen Olympiakomitean kanssa toteutettu Sarajevo 1984 -mitali muistaa näitä legendaarisia kisoja ja niiden hiihtokuningatarta Marja-Liisa Kirvesniemeä. Saat nyt Sarajevo 1984 -mitalin tutustumishintaan 19 euroa (normaalisti 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Säästät yli 20 euroa!

Kullatussa mitalissa komeilee Sarajevon olympialaisten kolminkertainen olympiavoittaja Marja-Liisa Kirvesniemi. Autenttinen kuva-aihe on toteutettu digitaalisena väriviimeistelynä. Mitalin kääntöpuolta koristaa Suomen Olympiakomitean virallinen tunnus.

  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Valmistettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa
  • Yksinoikeudella Suomen Monetan asiakkaille
  • Lyöntimäärä on vain 5 000 kappaletta
  • Toimitustakuu kokoelman muille mitaleille

Pohjoisen tähdet samojen kansien väliin

Sarajevo 1984 -keräilymitalin myötä pääset mukaan Pohjoisen tähdet -kokoelmaan ja saat toimitustakuun kokoelman muille mitaleille: München 1972, Innsbruck 1964, Calgary 1988, Los Angeles 1984 ja Peking 2008. Jatkolähetysten hinnat ovat 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi mitalia, joissa on autenttiset kuva-aiheet digitaalisella valokuvapainatuksella. Mitaleiden mukana saat olympialaisiin liittyviä nostalgisia historiatietoja ja kiehtovia tarinoita.

Hyödynnä -40 % etu ja säästä! Lähde sinäkin Pohjoisen tähtien mukaan ja tilaa nyt Sarajevo 1984 -keräilymitali etuhintaan 19 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)! 

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin kultaus
Halkaisija:
39 mm
Paino:
29 g
Lyöntivuosi:
2020-2021
Lyöntimäärä:
5 000 kpl
Erikoispiirre:
Valokuvapainatus

Helppoa ja turvallista!

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Saat Sarajevo 1984 -mitalin tutustumishintaan vain 19 euroa (normaalisti 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Me maksamme toimituskulut puolestasi!

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi mitalia, joissa on autenttiset kuva-aiheet digitaalisella valokuvapainatuksella. Jatkolähetysten hinta on 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Valitse lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen