Kaksi kullattua rahaa yhden hinnalla:
Maailmankuulut Washington ja Truman virallisissa presidenttidollareissa

Heinäkuun 4. päivä on aina Yhdysvalloissa mitä loistokkain – silloin vietetään maan itsenäisyyspäivää! Loistokkaat ovat myös nämä maan kuuluisia presidenttejä George Washingtonia ja Harry S. Trumania kuvaavat viralliset nimikkodollarit, jotka saat huimalla edulla: kaksi kullattua rahaa yhden hinnalla. Lisäksi maksamme toimituskulut puolestasi!

 • Yhdysvaltojen presidentit Washington ja Truman nimikkodollareissa
 • Kaksi yhden hinnalla – säästät yli 50 %
 • Maineikkaan Yhdysvaltojen rahapajan aidot dollarit
 • Viimeistelty jälkikäteen upealla 24 karaatin kultauksella
 • Vain rajoitetusti saatavilla kauttamme

Saat viralliset George Washingtonia ja Harry S. Trumania kuvaavat rahat yhteishintaan vain 21 euroa (norm. 42 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

George Washington oli paitsi Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti, myös koko maailman ensimmäinen presidentiksi kutsuttu valtionpäämies. Harry S. Truman nousi puolestaan valtaan toisen maailmansodan aikaan. Hän tuki Yhdistyneiden kansakuntien perustamista ja oli mukana perustamassa NATOa.

Maailmankuulujen presidenttien kullatut dollarit

 Yhdysvaltojen presidentit tunnetaan ympäri maailman. Kukapa ei olisi joskus kuullut karismaattisesta John F. Kennedystä tai Hollywoodin valloittaneesta Ronald Reaganista! Pääset tutustumaan heihin uuden Secrets of the Oval Office -kokoelman myötä, joka sisältää kullattuja presidenttirahoja ja kiehtovia tarinoita Yhdysvaltojen presidenteistä!

 • Saat aina kaksi Yhdysvaltojen virallista presidenttidollaria kerralla
 • Loistokas jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus
 • Vain pieni osa lyödyistä rahoista on saanut kultauksen
 • Nopea kerätä – vain viisi lähetystä!
 • Veloituksetta kansiot rahoille ja aitoustodistuksille sekä lahja

Aloita nyt ensimmäistä kertaa saatavilla olevan Secrets of the Oval Office -kokoelman keräily tilaamalla George Washingtonille ja Harry S. Trumanille omistetut rahat etuhintaan!

SAAT KAIKEN TÄMÄN:

 • George Washingtonia ja Harry S. Trumania kuvaavat presidenttidollarit etuhintaan ilman toimituskuluja (säästät 27,95 euroa)
 • Toimitustakuu uudelle Secrets of the Oval Office -kokoelmalle, joka sisältää yhteensä vain 5 lähetystä, mutta 10 rahaa
 • Aitoustodistukset rahoille
 • ILMAINEN keräilykansio rahoille (2. lähetys)
 • ILMAINEN kansio aitoustodistuksille (3. lähetys)
 • LAHJA viidennessä lähetyksessä!

 

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2007/2015
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Nimellisarvo:
1 USD
Halkaisija:
26,5 mm
Paino:
8,10 g
Materiaali:
Kupari / mangaanimessinki
Suunnittelija:
Yhdysvaltojen rahapaja
Erikoispiirre:
jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus

Yhdysvaltojen presidenttirahat

Yhdysvallat alkoi julkaista virallisia presidenttidollareita vuonna 2007. Ensimmäisenä oman nimikkorahansa sai George Washington. Rahoja koskeva laki määräsi, että kunnioitettavan presidentin menehtymisestä tulee olla vähintään kaksi vuotta, kunnes hänen muistokseen voidaan lyödä 1 dollarin raha. Yhdysvaltojen 1 dollarin rahat ovat kiinnostavia keräilykohteita, sillä maa on valmistanut vuodesta 2012 lähtien metallisia 1 dollarin rahoja lähinnä keräilijöitä varten!

Secrets of the Oval Office -kokoelman presidenttidollarit ovat poikkeuksellisen näyttäviä, sillä niissä on hieno jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus. Jatkossa saat kaksi kullattua presidenttirahaa kerralla noin kuukauden välein yhteishintaan 42 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) per lähetys. Kokoelman seuraava lähetys sisältää kahden rahan lisäksi keräilykansion, jonka saat lahjaksi!

Kerää niin kauan kuin itse haluat!

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat. Voit helposti hallinnoida tilaustasi asiakaspalvelumme kautta – voit joko soittaa numeroon 010 80 80 40* (palvelemme arkisin klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@suomenmoneta.fi

* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus (katso www.suomenmoneta.fi/palautusopas tai kysy asiakaspalvelustamme).