Urho Kekkonen -taidemitali

Urho Kaleva Kekkonen nousi maamme johtoon 1.3.1956 ja toimi presidenttinä aina tammikuuhun 1982 asti. Kekkonen ehti siis johtaa maatamme reilun neljännesvuosisadan ajan! Nyt sinulla on mahdollisuus tilata itsellesi taiteilija Aimo Tukiaisen vuonna 1967 muotoilema Presidentti Kekkonen-mitali.

  • Maamme pitkäaikaisin presidentti pronssisessa taideteoksessa
  • Mitalissa Kekkosen profiilikuva ja kääntöpuolella noitarumpu. Kääntöpuolen kuva-aihe viittaa Lapin eksotiikkaan ja Kekkosen hiukan mystifioituun julkisuuskuvaan
  • Tutustumishinta 69 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi) 

Kekkonen-mitalin myötä saat toimitustakuun muillekin Presidenttisarjan mitaleille. Ne postitetaan yksitellen suoraan kotiisi noin kuukauden välein alkaen hintaan 99 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

  • Presidenttimitalit valmistetaan kotimaassa alkuperäissarjan alkuperäisillä työkaluilla.
  • Uusintalyönnit on rajoitettu 1 000 kappaleeseen / kuva-aihe. 
  • Mitalit myydään kokoelmana yksinoikeudella Suomen Monetan kautta. 

Tutustumishintasi 69 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi) Taidemitalin normaalihinta on 99 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Etusi 36,95 euroa!

Tekniset tiedot
Halkaisija:
72 mm
Paino:
n. 284 g
Muotoilu:
Aimo Tukiainen, 1967

Arvostettu sarja!

Ensimmäiset Presidenttisarjan mitalit lyötiin Suomen itsenäisyyden 50-vuotisjuhlavuonna 1967, ja niitä on sen jälkeen lyöty aina uuden presidentin astuttua virkaansa. Mitalisarja on otettu uudelleen tuotantoon alkuperäisiä työkaluja käyttäen.

  • Presidenttimitalit valmistetaan kotimaassa alkuperäissarjan alkuperäisillä työkaluilla.
  • Uusintalyönnit on rajoitettu 1 000 kappaleeseen / kuva-aihe. 
  • Mitalit myydään kokoelmana yksinoikeudella Suomen Monetan kautta. 

Saat jokaisen presidenttimitalin mukana mielenkiintoisia taustatietoja kunkin valtionpäämiehen presidenttikaudelta. Jykevät mitalit toimitetaan sinulle samettipusseissa ja myöhemmin saat kokoelmallesi edustavan keräilykotelon – ilman eri veloitusta!

Täydelliseen Suomen presidentit -mitalikokoelmaan kuuluu täysi tusina eri taitelijoiden luomia kaksipuolisia taidemitaleita. Takaamme toimitustakuullamme sinulle kaikki kokoelman mitalit, mutta voit keräillä mitaleita juuri niin kauan kuin itse haluat. Kaikillä lähetyksillä on täysi 14 päivän palautusoikeus.

Toimi heti, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä.