Muumit aikojen saatossa
Täydennä kokoelmaasi odotetuilla Muumi-uutuusmitaleilla!

 Hip hurraa! Tove Janssonin rakastettujen Muumi-kirjojen kunniaksi on julkaistu neljä uutta Muumi-mitalia, joilla voit täydentää Muumit aikojen saatossa -kokoelmaasi – vieläpä lahjojen kera ja etuhintaan. Saat edun myös Sinulta puuttuvista mitaleista!

  • Uudet Muumi-mitalit etuhintaan – saat edun myös Sinulta puuttuvista mitaleista!
  • Aito 24 karaatin Fairmined-kultaus ja väriviimeistely
  • Mitaleissa Tove Janssonin kirjojen alkuperäiskuvitukset
  • LAHJAKSI uusi Muumien seikkailut -mitali ja kansio
  • Saat ensimmäisen mitalin puoleen hintaan vain 16 eurolla (maksamme toimituskulut puolestasi)!
Saat ensimmäisessä lähetyksessä uuden Kuinkas sitten kävikään? -mitalin puoleen hintaan vain 16 eurolla (maksamme toimituskulut puolestasi).

Lisäksi koska olet kerännyt Muumi-mitaleita aiemmin,haluamme antaa Sinulle erityisedun: saat uudet mitalit ja Sinulta puuttuvat aiemmat Muumi-mitalit vain hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) per kappale (uusille asiakkaille mitalit maksavat 35 euroa + toimituskulut 6,95 euroa per kappale).

Mukana juhlavuoden klassikko ja lahjoja

Saat ensimmäisessä lähetyksessä juhlavuottaan viettävää Kuinkas sitten kävikään? -kirjaa muistavan mitalin. Tällä tasan 70 vuotta sitten julkaistulla teoksella on erityinen merkitys – se oli Tove Janssonin kansainvälinen läpimurtoteos, ensimmäinen Muumi-kuvakirja ja ensimmäinen suomeksi käännetty Muumi-kirja!

Muiden mitaleiden aiheiksi ovat päässeet Muumipapan urotyöt (1950), Kuka lohduttaisi Nyytiä (1960) ja Vaarallinen matka (1977). Näiden mitaleiden lisäksi saat vielä lahjaksi keräilykansion ja uuden Muumien seikkailut -mitalin, jossa esiintyvät Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy. Kokoelma sisältää myös Sinulta puuttuvat Muumi-mitalit, jotka sopivat aiemmin saamaasi keräilykansioon. Kaikki mitalit on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa.

Hyödynnä hintaetusi – saat lahjaksi uuden Muumien seikkailut -mitalin ja kansion!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaattia
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2022
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
Kullattu Fairmined-kullalla

Saat uuden Kuinkas sitten kävikään? -mitalin puoleen hintaan vain 16 eurolla (maksamme toimituskulut puolestasi). Tämän jälkeen saat sekä loput kolme uutta mitalia että Sinulta puuttuvat aiemmat Muumi-mitalit etuhintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) per kappale. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit itse päättää, kuinka laajan kokoelman keräät