Rakastettu Muumipeikko ja pyrstötähti 75 vuotta

Tove Janssonin Muumi-tarinat tuovat iloa kaikenikäisille. Muumipeikko ja pyrstötähti -kirjasta on saatu nauttia jo 75 vuoden ajan! Kirjassa pyrstötähti lähestyy Maata – teos kertoo paitsi selviytymisestä, myös ystävällisyydestä ja avoimuudesta. Se esittelee monia pidettyjä Muumi-hahmoja, kuten Nuuskamuikkusen ja Niiskuneidin.

Juhlavuottaan viettävä Muumipeikko ja pyrstötähti on päässyt kullattuun mitaliin, joka on toteutettu yhteisyössä Muumien kanssa! 

 • Muumipeikko ja pyrstötähti virallisessa Muumi-mitalissa
 • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
 • Tove Janssonin piirtämä kirjan kansi väripainatuksella
 • Toteutettu yhteistyössä Muumien kanssa
 • Rajoitetusti saatavilla

Saat mitalin puoleen hintaan vain 14,50 euroa (norm. 29 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi).

Mitaliin on ikuistettu yksi Janssonin luomista Muumipeikko ja pyrstötähti -kirjan kansista. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Muumipeikko rakastaa muiden Muumien tavoin uimista ja merta. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.

Vielä ehdit Muumien matkaan!

Muumipeikko ja pyrstötähti -mitalin tilaajana aloitat Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman. Kokoelma on ollut supersuosittu, joten nyt alkaa olla viimeiset hetket lähteä siihen mukaan! Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän kullattua Muumi-mitalia.

 • Supersuosittu Muumi-kokoelma vielä saatavilla
 • Merkittävimmät Tove Janssonin Muumi-kirjat mitaleissa
 • Aito 24 karaatin kultaus
 • Muumi-kirjojen kansikuvitukset väripainatuksella
 • Lahjaksi Muumi-aiheinen keräilykansio
 • Lahjaksi Muumipeikkoa kuvaava #OURSEA-mitali

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoa-kohdasta!

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kappaletta / mitali
Erikoispiirre:
24 karaatin Fairmined-kultaus

Tilaamalla Muumipeikko ja pyrstötähti -mitalin aloitat samalla Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman, josta ei nostalgisia hetkiä puutu! Saat Muumipeikko ja pyrstötähti -mitalin mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten tehdyn keräilykansion, jonka kuvitus vie suoraan Muumien maailmaan. Kansiossa on oma paikkansa jokaiselle kokoelman mitalille.

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kokoelman mitalit:

Muumipeikko ja pyrstötähti 
Taikurin hattu
Vaarallinen juhannus
Taikatalvi
Näkymätön lapsi
Muumipappa ja meri
Muumilaakson marraskuu

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.