Porvoonjokilaakso ja Vanha Porvoo juhlarahakirjeessä

Porvoonjokilaakso ja Vanha Porvoo ovat saaneet kunniakseen juhlarahakirjeen, joka sisältää uuden juhlarahan sekä virallisen 1. luokan postimerkin. Jokainen kirje on numeroitu yksilöllisesti. Tilaa heti omasi tältä sivulta!

Odotettua juhlarahakirjettä valmistetaan korkeintaan 1 000 kappaleen erä. Kuoren viimeistelee talvinen joenrantanäkymä Porvoosta valoineen ja komeine kirkkoineen.

Juhlarahakirje sisältää:

  • Vuoden 2018 suomalaisen Porvoonjokilaakso ja Vanha Porvoo-juhlarahan
  • Yksilöllisen numeroinnin
  • Virallisen 1. luokan poostimerkin
  • Vain n. 7 % juhlarahan lyöntimäärästä varataan rahakirjeisiin

Hinta: 32 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Tilaamalla Porvoonjokilaaksoa ja Vanhaa Porvoota kunnioittavan juhlarahakirjeen saat samalla luotettavan toimitustakuun muille Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä -kokoelman rahakirjeille. Kokoelma sisältää yhdeksän juhlarahakirjettä. Mukana ovat muiden muassa Kolin kansallispuisto, Tammerkoski, Punkaharju ja Olavinlinna.

Saat sarjaan kuuluvat juhlarahakirjeet suoraan kotiisi noin kerran kuussa tai sitä mukaa kun ne julkaistaan. Jatkolähetysten hinta on vain 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Voit jatkaa keräilyä joustavasti Sinulle sopivan ajan. 

Tilaajalahjasi Suomalainen luonto -erikoiseuro kuvaa öistä maisemaa, jossa varis istuu oksalla Harmajan majakkasaaren kuutamossa. Kysytty erikoisraha on kehystetty juhlavasti hopeoituun kehykseen, jossa näkyvät Suomen neljä vuodenaikaa. Kyseessä on Suomen ensimmäinen erikoiseuro, jolle on varattu erityinen kehys. Lahjan arvo on 17,90 euroa, mutta sinä saat sen täysin ilmaiseksi kun tilaat nyt!

 

Tekniset tiedot
Metalli:
CuAl6Ni2, CuNi25
Nimellisarvo:
5 euroa
Laatu:
Unc
Halkaisija:
27,25 mm
Paino:
9,8 g
Vuosileima:
2018
Lyöntimaa:
Suomi
Lyöntimäärä:
3000 (proof), 15 000 (unc)
Suunnittelija:
Erkki Vainio, Mari Metso
Julkaisupäivä:
2.10.2018
Kuoren koko:
125 mm x 180 mm
Kuoren valmistusmäärä:
max. 1000 kpl

Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä

Kokoelman keräilijänä saat jokaisessa rahakirjeessä eri kansallismaisemaa kunnioittavan suomalaisen juhlarahan ja aiheeseen sopivan postimerkin. Rahakirjeen sisältä löydät lisäksi kortin, jossa on tietoa kulloisestakin kansallismaisemasta.

Saat sarjaan kuuluvat juhlarahakirjeet suoraan kotiisi noin kerran kuussa tai sitä mukaa kun ne julkaistaan. Jatkolähetysten hinta on vain 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Voit jatkaa keräilyä joustavasti Sinulle sopivan ajan.