Puhdas kulta kiehtoo keräilijöitä ympäri maailman vuosisadasta toiseen. Nyt suomalaisille aukeaa tilaisuus saada oma kultaraha tavallista vauhdikkaammalla aiheella: Suomen oma MM-ralli, Neste Ralli! Sinäkin saat nyt mahdollisuuden tilata aidon kultarahan erittäin edulliseen hintaan – vain 69 eurolla (etusi 30 €)!

  • Kultaraha on lyöty puhtaaseen 99,99 %:n kultaan ja parhaaseen peilikiiltoiseen proof-keräilylaatuun.
  • Erittäin pieni lyöntimäärä – vain 1 000 kappaletta!
  • Tehty yhteistyössä Neste Ralli -organisaation kanssa.

Ralliaiheinen kultaraha on valmistettu parhaaseen mahdolliseen kultaan. Tämän kultarahan kultapitoisuus on puhtaasti 99,99 %! Kysytyn harvinaisuuden saa vain muutama keräilijä, sillä tätä kultarahaa on valmistettu ainoastaan 1 000 kappaletta. Tilaa heti oma kappaleesi, saatavilla on todellakin vain rajoitettu erä!

Neste Ralli on rallin MM-sarjan osakilpailu ja Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma. Lennokkaista sorateistään ja mahtavasta tunnelmastaan kuuluisa ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylä. 255 000 katsojaelämystä tuottava kilpailu tunnetaan ympäri maailman, ja suomalainen ralliautoilu on kuuluisa toinen toistaan kovemmista nimistä, kuten Tommi Mäkinen, Juha Kankkunen ja Marcus Grönholm. Kultaraha on toteutettu yhteistyössä Neste Ralli -organisaation kanssa.

Tilaamalla Neste Ralli -kultarahan pääset mukaan suosittuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan. Kaikki kokoelman rahat ovat vähintään 90 % kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Pääset keräilemään omaa kultakokoelmaa kätevästi, sillä saat lähetyksiä suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Jatkat kokoelmaa joustavasti juuri sen aikaa kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Kultapitoisuus:
99,99 %
Laatu:
Proof
Halkaisija:
11 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimäärä:
1 000 kpl
Lyöntimaa:
Niue

Tilaamalla Neste Ralli -kultarahan pääset mukaan suosittuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan. Kaikki kokoelman rahat ovat aitoa kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Pääset keräilemään omaa kultakokoelmaa kätevästi, sillä saat lähetyksiä suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Jatkat kokoelmaa joustavasti juuri sen aikaa kuin itse haluat.

Saat kätevän keräilykansion ja muut kokoelman oheisuotteet täysin ilmaiseksi tilaajalahjaksi. Kaikilla tuotteillamme on myös turvallinen 14 päivän palautusoikeus.