Revontulet-mitali aidoilla kultahipuilla!

Taivaankantta halkovat revontulet ovat olennainen ja säväyttävä osa Lapin lumoa. Nyt voit eläytyä mahtavaan näytelmään aina kun haluat! Varmista itsellesi komea Revontulet-mitali vain 14,90 eurolla.

 • Näyttävä messinkimitali
 • Kuvassa veteen peilautuvat revontulet
 • Koristeena aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
 • Kääntöpuolella poronsarvet ja kullero
 • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta
 • Tutustumishinta vain 14,90 euroa


Ylimääräinen etu – arvonnassa 400 euron lahjakortti

Kun teet tilauksesi nyt, osallistut samalla arvontaan. Pääpalkintona on Holiday Club -hotellien lahjakortti, jonka arvo on neljäsataa (400) euroa. Arvonta suoritetaan 1.2.2020 kaikkien Lappi – Villi erämaa -kokoelman keräilijöiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kenties juuri Sinä pääset vapaavalintaiselle hotellilomalle – vaikkapa Lappiin?

  

Lappi - Villi erämaa

Vaikuttava Revontulet-mitali on osa keräilykokoelmaa, joka tekee kunniaa Lapin monimuotoiselle luonnolle. Napapiirin pohjoispuolella on paljon kiehtovaa eksotiikkaa, joka vetoaa kaiken ikäisiin. Suuret petoeläimemme, vapaina vaeltavat porotokat, revontulet, yötön yö ja epätodellinen kaamosaika, värikylläinen ruska ja erämaiden rauha… osa sydäntä pakahduttavista elämyksistä on nyt ikuistettu keräilijöiden iloksi.

Lähde mukaan nyt, saat ensimmäisen Revontulet-mitalin vain 14,90 eurolla ja me maksamme toimituskulut puolestasi.

Tekniset tiedot
Valmistaja:
Kultakeskus Oy
Erikoispiirre:
Aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
Halkaisija:
38,6 mm
Paino:
30,5 g
Paksuus:
3 mm
Materiaali:
Messinki
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Lappi – Villi erämaa nostaa esiin Lapin jylhiin maisemiin liittyviä aiheita kauniiden keräilymitaleiden myötä. Jokaiseen mitaliin on istutettu aitoja kultahippuja!

Revontulet-mitalin (Aurora Borealis) tilatessasi saat samalla toimitustakuun muillekin Lappi – Villi erämaa -kokoelman mitaleille. Saat ensimmäisen mitalisi hintaan 14,90 euroa ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Seuraavat mitalit postitetaan sinulle noin kuukauden välein yksitellen suoraan kotiisi hintaan 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kansiosi täydentää vaskoolinmuotoinen numeroitu Lapin kultaryntäys 150 vuotta -juhlamitali, jonka sinä saat hintaan 18,95 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Juhlamitaleista vain 6000 kappaletta saa vaskoolin reunaan juoksevan numeroinnin

 • Luvassa on näyttäviä kuva-aiheita Lapin eläimistä ja luonnosta.
 • Jokaisessa messinkimitalissa on aitoja Lemmenjoelta löytyneitä kultahippuja!
 • Mitaleiden lyöntimäärä on vain 5 000 kpl / kuva-aihe.
 • Kunkin mitalin halkaisija on 38,6 mm; paksuus 3 mm; paino 30,5 g
 • Valmistajana suomalainen Kultakeskus Oy

Kaikilla lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu yhdeksän mitalia – juhlamitali mukaan lukienTilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja mukaan voidaan hyväksyä vain rajallinen määrä keräilijöitä.