Kunnianosoitus vapautemme puolesta taistelleille

Sotiemme veteraanit varmistivat aikoinaan maamme itsenäisyyden. Heidän urheutensa symboleiksi nousseet Mannerheim-ristin ritarit ovat massamme erityisen kunnioituksen kohteena, niin nuorten kuin varttuneempienkin keskuudessa.

Mannerheim-ristin ritarit -pronssimitaliin on kuvattu Mannerheim-ristin lisäksi eri aselajien edustajia – kyseinen kunniamerkki myönnettiin sotilasarvoon katsomatta. Mitalin kääntöpuolen kuva-aiheena on sodanaikainen kokardi. 

Mannerheim-ristin ritareille omistettu mitali on osa Vapautemme sankarit -kokoelmaa, joka kertaa toisen maailmansodan aikaisia tapahtumia suomalaissilmin. Näyttävien pronssimitaleiden yksityiskohtaiset kuva-aiheet pohjautuvat autenttisiin sodanaikaisiin arkistokuviin.

  • Tutustumishinta 19,90 euroa, me maksamme toimituskulut
  • Suomalaista käsityötä Kultakeskus Oy:ltä
  • Jokaisesta kokoelman mitalista lahjoitetaan euro Sotiemme Veteraaneille
  • Kuva-aiheet pohjautuvat sodanaikaisiin valokuviin

Mitalien kuva-aiheet ovat lähtöisin sodanajan kuva-arkistoista. Kultakeskus Oy:n yksitellen käsityönä valmistamien mitaleiden korkea reliefi nostaa kuva-aiheet ja sitä kautta maamme itsenäisyyden kannalta elintärkeät tapahtumat arvokkaasti esiin. Mitalit toimitetaan Sinulle noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) ja jatkat niiden keräilyä niin kauan, kuin itse haluat. Keräilysi on siis paitsi helppoa, myös turvallista ja vaivatonta!

Saat keräilykotelon veloituksetta kokoelman edetessä. Keräilysi on turvallista, sillä jokaisella mitalilla on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat!

Tekniset tiedot
Halkaisija:
45 mm
Paino:
n. 33 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl/mitali

Tilaamalla Mannerheim-ristin ritarit-mitalin saat toimitustakuun myös muille Vapautemme sankarit -kokoelman pronssimitalille. Mitalit toimitetaan Sinulle noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) ja jatkat niiden keräilyä niin kauan, kuin itse haluat. Keräilysi on siis paitsi helppoa, myös turvallista ja vaivatonta, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat!