Romanovien kullatut muistot

Venäjän keisarikunnan tuhosta on kulunut jo yli vuosisadan verran. Sen hallitsijat, mahtavat Romanovit, eivät kuitenkaan ole unohtuneet historian hämärään. Heidät muistetaan hyvin myös täällä Suomessa, sillä maamme kehittyi Romanovien alaisuudessa varsin paljon.

Romanovit antoivat Suomelle esimerkiksi autonomian ja oman valuutan, Suomen markan. Upea Romanovien kullatut muistot -kokoelma keskittyy sekä tähän legendaariseen sukuun että kaivattuun markkaan mitä hienoimmalla tavalla – yli 100 vuotta vanhojen alkuperäislyöntien avulla!

  • Esittelyssä Suomen markka ja Romanovit
  • Mukana seitsemän autonomian aikaista käyttörahaa
  • Rahoissa 24 karaatin kultaus
  • Ensimmäinen kullattu raha vain 14,90 euroa (norm. hinta 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa) – säästät yli 14 euroa!

Kokoelman aloittaa 50 penniä vuosilta 1864–1917, saat sen mukana lahjaksi keräilykansion.

Hinta: 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi).

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
50 penniä
Lyöntivuodet:
1864-1917
Metalli:
Hopea
Paino:
2,54 g
Halkaisija:
18,6 mm
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus
Arvopuoli:
Nimellisarvo, lyöntivuosi, tammenlehväseppele
Tunnuspuoli:
Kaksipäinen kotka, Suomen leijona

Lahja heti ensimmäisen rahan mukana!

Kokoelman aloittajana toimii hopeinen 50 penniä, joka on lyöty vuosien 1864–1917 aikana. Hienoon alkuperäislyöntiin on kuvattu Romanovien tunnus, kaksipäinen kotka. Suomen leijona puolustaa paikkaansa linnun rintakilvessä. Saat rahan mukana lahjaksi keräilykansion, jossa on tilaa kokoelman kaikille kullanhohtoisille lyönneille.

Hinta: 14,90 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Kokoelman kerääjänä saat kullattuja suomalaisrahoja yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 22–49 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän suomalaisrahaa yli 100 vuoden takaa. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella rahalla on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat.