Disney Roope Ankka -juhlaraha

Walt Disneyn perustama Disney on tarjonnut unohtumattomia tarinoita, taianomaisia hetkiä ja fantastisia hahmoja jo 100 vuoden ajan. Lähde nyt juhlistamaan kanssamme Disneytä kullatulla rahalla, jonka aiheena on sisukas ja kekseliäs Roope Ankka – saat rahan puoleen hintaan!

  • Toteutettu yhteistyössä Disneyn kanssa
  • Aito 24 karaatin kultaus – paras proof-laatu
  • Rahassa Disney100-merkki
  • Lahjaksi Disney-aiheinen kansio

Hyödynnä tutustumisetusi! Saat Roope Ankkaa kuvaavan juhlarahan puoleen hintaan vain 19,50 eurolla, maksamme toimituskulut puolestasi (norm. 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Roope Ankka on mitä sopivin aihe juhlavuoden rahalle – onhan hän itsekin tunnettu keräilijä, jonka rahasäiliö kuuluu Ankkalinnan maamerkkeihin. Tilaa yhteistyössä Disneyn kanssa toteutettu Roopea kuvaava kullattu ja väripainettu rahasi jo tänään – juhlaraha on saatavilla Suomessa vain kauttamme!

Disney100-juhlavuosi

Mitä olisi Roope Ankka ilman uskollisia ystäviään? Ikoniset hahmot Aku Ankka, Mikki Hiiri, Minni Hiiri, Pluto ja Hessu Hopo ovat tärkeä osa Disneyn maagista seikkailuja ja unohtumattomia hetkiä täynnä olevaa maailmaa. He ovat Roopen kanssa osa Disneytä juhlistavaa kokoelmaa, jonka aloitat tilaamalla Roopea kuvaavan juhlarahan!

  • Jokaisessa kuudessa juhlarahassa on 24 karaatin kultaus ja väripainatus. Juhlarahat kuvaavat Disneyn rakastettuja hahmoja, joiden seikkailut valloittavat sukupolvet toisensa jälkeen. Voit kerätä rahat lahjana tulevaan kansioon!

Disney Roope Ankka -juhlaraha

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja Sinä päätät itse, kuinka laajan kokoelman keräät. Jatkolähetysten hinta on 39 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) per juhlaraha. Lähetämme Sinulle uuden juhlarahan noin kuukauden välein.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
25 Barbadoksen senttiä
Lyöntivuosi:
2023
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja osavärjäys
Laatu:
Proof
Metalli:
Fe Rauta
Halkaisija:
38,6 mm
Paino:
28,28 g
Lyöntimäärä:
49 999
Julkaisijamaa:
Barbados