Aito Nikolai II:n 5 ruplan kultaraha vuodelta 1898

Tsaari Nikolai II:n kultaiset 5 ruplan rahat nauttivat suosiota keräilijöiden keskuudessa. Rahoja lyötiin Venäjällä kultakanta-aikana vuosina 1878–1911, mutta keisarillisia tunnuksia ei katsottu hyvällä enää keisarikunnan tuhoutumisen jälkeen. Osa Nikolai II:n kultaruplista päätyi täten sulatuspataan.

Kultaruplien haastavan saatavuuden vuoksi emme ole pystyneet ottamaan pitkään aikaan uusia keräilijöitä Nikolai II:n kultarahoja sisältävään kokoelmaan. Nyt kokoelmaan pääsee taas pieni määrä keräilijöitä – vieläpä 100 euron hintaedulla!

  • Kokoelman aloittaa Nikolai II:n upea 5 ruplan kultaraha vuodelta 1898
  • Saat ensimmäisen kultarahan vain hintaan 295 euroa (norm. 395 euroa). Maksamme toimituskulut puolestasi
  • Aitoa 90 % kultaa
  • Rajoitetusti saatavilla

 

Hinta: 295 euroa

Tekniset tiedot
Lyöntimaa:
Venäjän keisarikunta
Nimellisarvo:
5 ruplaa
Halkaisija:
19 mm
Paino:
4,3 g
Lyöntivuosi:
1898
Materiaali:
90 % Au

Venäjän keisarillinen loisto elää kultarahoissa

Tsaari Nikolai II menehtyi vuonna 1917. Samalla päättyi Venäjän mahtava keisarikunta ja Romanovien yli 300 vuotta kestänyt valta-aika. Nikolai II:n kultaruplat ovat hienoja muistoja menneestä keisarillisesta loistosta.

Nikolai II:n kultarahat ovat nykyään kansainvälisesti kysyttyjä keräilykohteita. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan 10 tsaarin lyöttämää 5 ruplan kultarahaa, jotka ovat peräisin kultakanta-ajalta vuosilta 1897–1910. Kultaruplat ovat aitoja, jokapäiväisessä käytössä olleita rahoja. Sitä ei kuitenkaan uskoisi rahoja katsellessa, sillä ne ovat laadukkaita, hyvin säilyneitä keräilykappaleita.

Yksi kokoelma, monta lahjaa!

Vuoden 1898 kultarahaan liittyvän 100 euron hintaedun lisäksi saat keräilyäsi tukevia lahjoja – kaikki tietenkin ilman eri veloitusta.

  • Kultarahojen historiaan ja kehitykseen keskittyvä Money that changed the World – A History of Gold Coins and Gold Currencies -kirja, arvo 49,95 € (2 lähetys)
  • Venäjän keisarikunnan tuhoon vaikuttaneesta ensimmäisestä maailmansodasta kertova DVD (3. lähetys)
  • Tyylikäs puinen keräilykotelo, jossa on tilaa kokoelman kymmenelle kultarahalle
  • Kolmen kopeekan vaihtorahamerkit 4. Lähetys
  • Aitoustodistus jokaiselle kultaruplalle. Aitoustodistuksessa on lisäksi tarkempaa tietoa kyseisen vuoden tapahtumista Venäjällä ja Suomessa

 Tilaajalahjat

Tilaamalla 5 ruplan kultarahan vuodelta 1898 saat toimitustakuun myös yhdeksälle muulle Nikolai II:n kultaruplalle. Saat yhden rahan noin kuukauden välein. Rahojen hinnat vaihtelevat saatavuuden ja lyöntimäärien mukaan.

Kultaruplien keräily on hyvin helppoa ja turvallista, sillä jokaisella rahalla on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja maksat vain niistä rahoista, jotka haluat pitää.