Intiaanilegenda kauniissa rahassa:
Sacagawea-dollari vain 16,90 euroa

Nuori intiaaninainen Sacagawea toimi vuosina 1804–1806 oppaana ja tulkkina Lewisin ja Clarkin retkikunnalle, joka vaelsi ensimmäisenä läpi Yhdysvaltojen länsiosan. He kulkivat samoilla alueilla, jotka tulivat myöhemmin tunnetuiksi osana villiä länttä.

  • Sacagaweaa kuvaava yhdysvaltalaisraha
  • Lyöty vuosina 2000–2008
  • Rajoitetusti saatavilla kauttamme
  • Laadukas keräilykappale
  • Hinta vain 16,90 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Sacagawean tarina on varsin kiehtova, sillä kukaan ei tiedä varmaksi mitä hänelle myöhemmin tapahtui. Erään teorian mukaan hän menehtyi vuonna 1812, mutta toisen teorian mukaan hän aloitti tuolloin uuden elämän eläen uuden identiteetin turvin yli 90-vuotiaaksi.

Naisten äänioikeutta vaatineet suffragetit toivat aikoinaan Sacagawean tarinan esille – nykyään hän on rakastettu sankari sekä merkittävä naisten oikeuksien symboli, jonka mukaan on nimetty muun muassa joki, vuori ja järvi. Vuonna 2003 hän pääsi arvostettuun National Women’s Hall of Fameen.

Aloita matkasi Villin lännen kiehtoviin rahoihin ja tarinoihin!

Sacagawea-dollari ei ole vain raha – se on matkalippusi Villiin länteen! Pääset aloittamaan dollarin myötä täysin uuden Wild West -kokoelman, joka herättää lännensankarit ja -tarinat henkiin upeiden rahojen avulla.

  • Villin lännen henkiin herättävä Wild West -kokoelma
  • Ensimmäistä kertaa saatavilla
  • Sisältää 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä
  • Lahjaksi näyttävä keräilykansio ja kattava tietopaketti

Kokoelman rahat toimitetaan villin lännen henkeen sopien kangaspusseihin pakattuina. Saat jokaisen lähetyksen mukana lisätietoa itse rahasta sekä sen aitouden takaavan todistuksen. Lisäksi saat lahjaksi komean keräilykansion sekä tietopaketin, joka sisältää villiin länteen liittyvää kiinnostavaa materiaalia.

Ole lännen nopein ja nappaa itsellesi Sacagawea-dollari vain 16,90 eurolla!

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
1 USD
Halkaisija:
26,49 mm
Paino:
8,1 g
Lyöntivuosi:
2000 - 2008
Lyöntimaa:
Yhdysvallat

Huoletonta ja helppoa keräämistä

Villiin länteen vievän Wild West -kokoelman kerääjänä saat uuden lähetyksen aina noin kuukauden välein. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (alk. 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Voit tutustua tuotteisiin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.