Kuuluisat Silver Eaglet ovat kiehtoneet koko maailman keräilijöitä jo vuodesta 1986 lähtien. Eikä ihme, kookkaassa Silver Eagle -dollarissa on erittäin korkea hopeapitoisuus!

  • Korkea 99,9 %:n hopeapitoisuus
  • Yksi maailman suosituimmista hopearahoista
  • Tutustumishinta vain 19 euroa!

Tunnuspuolelle on lyöty kaunis Vapaudenjumalatar, joka on pukeutunut Yhdysvaltain lippuun. Hahmo kantaa laakeripuun ja oliivipuun oksia, kansallisen voiman symboleita. Arvopuolta hallitsee Yhdysvaltain perinteikäs kotka, jonka yläpuolta koristaa 13 osavaltion tähteä. 

Varmista nyt itsellesi aito Silver Eagle -hopeadollari etuhintaan vain 19 euroa (norm. 29 euroa)! Me maksamme toimituskulut. 

Tilatessasi Silver Eagle -hopeadollarin saat samalla toimitustakuun kysytylle Yhdysvaltain hopeadollariklassikot -kokoelmalle, joka sisältää parhaita paloja Yhdysvaltain rahahistoriasta. Jokainen kokoelman raha on asiantuntijoiden varmistama alkuperäinen keräilykappale.

Näyttävä taittokansio kertaa maan rahahistoriaa vaihe vaiheelta – saat sen täysin ilmaiseksi tilaajalahjaksi!

Voit kerätä kokoelmaa kätevästi yksiin kansiin lahjaksi saamaasi keräilykansioon. Jatkossa saat Yhdysvaltain hopeadollareita kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden ja hopeapitoisuuden mukaan (toimituskulut lisätään). Jatkat keräilyä joustavasti niin kauan kuin itse haluat. Kaikilla tuotteillamme on myös täysi 14 päivän palautusoikeus.

Tilaa oma Silver Eagle –hopeadollarisi tältä sivulta!

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
1 USD
Lyöntivuosi:
2018
Materiaali:
99,9 % hopeaa
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Halkaisija:
40,60 mm
Paino:
31,103 g
Julkaisija:
West Point - W

Tilatessasi odotetun vuoden 2018 Silver Eaglen saat samalla toimitustakuun suositulle Yhdysvaltojen hopeadollarklassikot -kokoelmalle. Mukana ovat esimerkiksi seuraavat alkuperäiset hopeadollarit: John F. Kennedyn muistodollari (1964), USA:n ensimmäinen olympiaraha (Los Angeles 1983) ja Peace Dollar eli rauhandollari (1921–1935). Täydellinen kokoelma mahtuu kätevästi yksiin kansiin.

Jatkossa saat Yhdysvaltain hopeadollareita kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden ja hopeapitoisuuden mukaan (toimituskulut lisätään).  Saat kokoelmaasi myös näyttävän keräilykansion täysin ilmaiseksi.

Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä kullakin lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus. Voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.