Suomalainen kulttuuri juhlamitalissa

Puhdasta 99,9 % hopeaa – varmista omasi heti!

Kulttuuri kertoo meistä suomalaisista paljon. Se kertoo esimerkiksi historiastamme, arvoistamme, tavoitteistamme ja perinteistämme. Omaleimaisen suomalaisen kulttuurin kunniaksi on lyöty näyttävä hopeamitali, jonka saat nyt tutustumishintaan 29 euroa – säästät 10 euroa!

 • Suomalaisuuden symboleja upeassa Kulttuuri-mitalissa
 • Korkea hopeapitoisuus: 99,9 %
 • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
 • Osa Kansakuntamme Suomi -kokoelmaa
 • Hinta vain 29 euroa (norm. 39 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)

Luonnolla on oma osuutensa suomalaisessa kulttuurissa, mistä johtuen mitalissa lentää kaksi kansallislintuamme, laulujoutsenta. Mukana on myös siniristilippu sekä vanhaa aapista mukailevat kirjaimet. Oma kieli on tärkeä kulttuuritekijä: ensimmäinen suomenkielinen kirja, Abckiria, ilmestyi jo vuonna 1543.

Kun tilaat nyt saat hopeamitalin tutustumishintaan vain 29 eurolla (norm. 39 euroa), säästät 10 euroa ja lisäksi vielä toimituskulut 6,95 euroa, jotka me maksamme puolestasi. 

Juhlista suomalaisuutta hopeamitaleilla!

Hopeamitalin tilaajana pääset mukaan Kansakuntamme Suomi -mitalikokoelmaan. Tämä suomalaisuutta kunnioittava kokoelma esittelee kotimaamme tärkeimpiä kulmakiviä itsenäistymisestä maanpuolustukseen. Kokoelma sisältää vain viisi mitalia, joten se on nopea kerätä!

 • Viisi suomalaisuutta ylistävää juhlamitalia
 • Puhdasta 99,9 % hopeaa
 • Italialaismestari Chiara Principen luomat kuvitukset
 • Rajoitetut lyöntimäärät
 • LAHJAKSI puinen keräilykotelo (2. lähetys)
 • LAHJAKSI Kansakuntamme leijona -mitali (5. lähetys)

Mitalit on suunnitellut arvostettu italialaistaiteilija Chiara Principe, joka on tehnyt töitä esimerkiksi Vatikaanille. Kun vanha perinteikäs mitalitaide yhdistetään suomalaisiin aiheisiin, lopputulos on vaikuttava – mitalit ovat todellisia taideteoksia!

Jokaisen mitalin kääntöpuolella on Suomen leijona, joka on saanut taustalleen oravannahkakuvioinnin, joka viittaa kansakuntamme varhaisempiin kausiin. Kuviota täydentävät ruusukkeet esiintyvät myös Suomen vaakunassa. Alareunan vaakaviivoitus merkitsee heraldiikassa sinistä väriä tehden täten kunniaa siniristilipullemme.

Huom.! Tekemällä tilauksesi mitä pikimmiten varmistat samalla itsellesi ILMAISEN Kansakuntamme leijona -mitalin, johon on kuvattu Viipuriin 1920-luvulla pystytetty Gunnar Finnen suunnittelema leijonapatsas. Patsaalla juhlistettiin aikanaan 10-vuotista itsenäistä Suomea.

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % hopeaa
Lyöntivuosi:
2019
Halkaisija:
39 mm
Paino:
20 g
Suunnittelija:
Chiara Principe
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Helppoa ja huoletonta keräämistä

Tilaamalla Kulttuuri-mitalin aloitat Kansakuntamme Suomi -mitalikokoelman. Kokoelmaan kuuluu vain viisi mitalia, joten se on nopea kerätä. Jatkossa saat mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa per mitali. Saat lahjaksi puisen keräilykotelon ja Kansakuntamme leijona -juhlamitalin!

Mitalikokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat.