Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä -kokoelma

Porvoonjokilaakso ja Vanha Porvoo

Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä -kokoelma: Porvoo

Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä -kokoelma: Porvoo

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Vuoden 2018 uusi juhlaraha
  • Rajallinen valmistusmäärä vain 1 000 kappaletta!
  • Yksilöllinen numerointi
  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 32,00 €

Porvoonjokilaakso ja Vanha Porvoo saavat kunniakseen juhlarahakirjeen, joka sisältää uuden juhlarahan sekä virallisen 1. luokan postimerkin. Jokainen kirje on numeroitu yksilöllisesti!

Tätä juhlarahakirjettä valmistetaan korkeintaan 1 000 kappaleen erä! Kuoren viimeistelee talvinen joenrantanäkymä Porvoosta valoineen ja komeine kirkkoineen.

Juhlarahakirje sisältää:

  • Vuoden 2018 suomalaisen Porvoonjokilaakso ja Vanha Porvoo-juhlarahan
  • Virallisen postimerkin
  • Yksilöllisen numeroinnin
  • Vain n. 7 % lyöntimäärästä varataan rahakirjeisiin

Tilaamalla Porvoonjokilaaksoa ja Vanhaa Porvoota kunnioittavan juhlarahakirjeen saat samalla luotettavan toimitustakuun muille Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä -kokoelman rahakirjeille. Ne julkaistaan vuoden 2018 aikana. 


Tilaajalahjasi Suomalainen luonto -erikoiseuro kuvaa öistä maisemaa, jossa varis istuu oksalla Harmajan majakkasaaren kuutamossa. Kysytty erikoisraha on kehystetty juhlavasti hopeoituun kehykseen, jossa näkyvät Suomen neljä vuodenaikaa. Kyseessä on Suomen ensimmäinen erikoiseuro, jolle on varattu erityinen kehys. Lahjan arvo on 17,90 euroa, mutta sinä saat sen täysin ilmaiseksi kun tilaat nyt!

Hinta:32,00 €
Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
5 €
Vuosileima:
2018
Metalli:
CuAl6Ni2, CuNi25
Laatu:
Unc
Halkaisija:
27,25 mm
Paino:
9,8 g
Suunnittelija:
Erkki Vainio, Mari Metso
Julkaisupäivä:
02.10.2018
Juhlarahakirjeen valmistusmäärä:
max. 1000 kpl
Kuoren koko:
125 mm x 180 mm
Rahan lyöntimäärä:
3 000 (proof), 15 000 (unc)

Suosituksi noussut Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä -kokoelma julkaistaan kokonaisuudessaan vuoden 2018 aikana. Yhteensä yhdeksän suomalaisten valitsemaa kansallismaisemaa saa omat juhlarahakirjeensä. Mukana ovat muiden muassa TammerkoskiKolin kansallispuisto, Punkaharju ja Olavinlinna.

Voit jatkaa keräilyä joustavasti juuri Sinulle sopivan ajan!

Kokoelman keräilijänä saat jokaisessa rahakirjeessä eri kansallismaisemaa kunnioittavan suomalaisen juhlarahan ja aiheeseen sopivan postimerkin. Rahakirjeen sisältä löydät lisäksi kortin, jossa on tietoa kulloisestakin kansallismaisemasta.

Upeilla valokuvilla viimeistellyt rahakirjeet tuovat kansallismaisemat kotiisi!

Tilatessasi Porvoo-aiheisen juhlarahakirjeen saat toimitustakuun Suomalaiset kansallismaisemat juhlarahakirjeissä -kokoelmalle. Keräileminen on turvallista ja helppoa! Saat sarjaan kuuluvat juhlarahakirjeet ensimmäisten asiakkaittemme joukossa suoraan kotiisi noin kerran kuussa tai sitä mukaa kun ne julkaistaan. Jatkolähetysten hinta on vain 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Voit jatkaa keräilyä joustavasti Sinulle sopivan ajan.