Suomalaiset kultaiset juhlarahat -kestotilaus

Suomen Hallitusmuoto 1919 -kultaraha 100 €

Suomalaiset kultaiset juhlarahat -kestotilaus: Suomen Hallitusmuoto 1919 -kultaraha

Suomalaiset kultaiset juhlarahat -kestotilaus: Suomen Hallitusmuoto 1919 -kultaraha

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Uusi suomalainen kultaraha
  • Ensimmäinen vuonna 2019 julkaistu suomalainen juhlaraha
  • Lyöntimäärä vain 1300 kpl!
  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 529,00 €

Kultarahoja julkaistaan Suomessa yleensä vain yksi kappale vuodessa. Tilauksesi myötä varmistat myös seuraavien vuosien kultaiset juhlalyönnit. Kestotilaajana varmistat uuden suomalaisen kultarahan itsellesi jo ennen sen ilmestymistä – varaamme sen aina Sinua varten hyvissä ajoin. Tilauksesi on täysin riskitön, sillä kaikilla tuotteillamme on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Vuoden 2019 kultarahan aiheena on Suomen hallitusmuoto 1919, joka astui voimaan 100 vuotta sitten, 17.7.1919. Hallitusmuoto sekä jo aiemmin vahvistetut valtiopäiväjärjestys, vaalilaki ja kunnallisvaalilaki loivat pohjan suomalaiselle demokratialle.

  • Juhlarahoja lyödään ainoastaan 1300 kappaletta!
  • Kysyntä on jo ennakkomyynnissä ollut suurta, ja erittäin pieni lyöntimäärä on jo Suomen Rahapajalta myyty loppuun.
  • Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä, joten tilaa kultarahasi heti!

Abstraktia aihetta kunnioittavan juhlarahan suunnittelukilpailun voitti teos nimeltä Figura. Sen tekijäksi osoittautui Aalto yliopiston opiskelija Dario Vidal, joka on erikoistunut teolliseen ja digitaaliseen muotoiluun.

Juhlarahan tunnuspuolelle sijoitettu pistemeri kuvaa edustuksellisen demokratian muodostumista kansalaisten äänten kautta. Arvopuolen kolme osittain yhteen sulautuvaa ympyränmuotoa ilmentävät vallan kolmijakoa (lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovalta).

Hinta:529,00 €
Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
100 €
Lyöntimaa:
Suomi
Metalli:
91,7 % kultaa
Laatu:
Proof
Halkaisija:
22 mm
Paino:
5,65 g
Vuosileima:
2019
Lyöntimäärä:
1300 kpl
Suunnittelija:
Dario Vidal
Julkaisupäivä:
17.7.2019

Kultarahoja julkaistaan Suomessa yleensä vain yksi kappale vuodessa. Tilauksesi myötä varmistat myös seuraavien vuosien kultaiset juhlalyönnit. Kestotilaajana varmistat uuden suomalaisen kultarahan itsellesi jo ennen sen ilmestymistä – varaamme sen aina Sinua varten hyvissä ajoin. Tilauksesi on täysin riskitön, sillä kaikilla tuotteillamme on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.