Varmista itsellesi kysytty nollaseteli hevosineen!

Keräilijänä pääset hevoshaassa vallitsevaan leppoisaan tunnelmaan helpolla tavalla: maamme kansallinen hevosrotu, suomenhevonen on ikuistettu nollaseteliin – ensimmäistä kertaa!

  • Odotettu Suomenhevonen -nollaseteli
  • Rajoitetusti saatavilla – toimi nopeasti
  • Yksilöllinen numerointi

Seteliin on kuvattu suomenhevostamma yhdessä hentoisen varsansa kanssa – kerrassaan hellyttävä aihe. Kääntöpuolella näkyy tunnettuja eurooppalaisia monumentteja. Myös suomenhevosen maine on kiirinyt kauas, eikä vähiten sankarillisten sotahevostemme ansiosta.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana!

Nollasetelit ovat tämän hetken suosituimpia keräilykohteita. Seteleiden valmistusmäärät ovat kuitenkin tarkkaan rajoitetut, joten monet setelit myydään melko nopeasti loppuun. Tilaamalla Suomenhevonen -nollasetelin pääset etuoikeutettuun asemaan: saat uutuussetelit ensimmäisten joukossa suoraan kotiisi toimitettuina!

Seteli aloittaa monipuolisen Nollasetelit-kokoelman, joka sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisine aiheineen. Kokoelma karttuu ripeästi, sillä saat jatkossa aina kolme seteliä kerralla.

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)
Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä noin kuukauden välein yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tulevat lähetykset voivat sisältää esimerkiksi näitä seteleitä.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painovuosi:
2019
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.