Sota-ajan valokuvia kullatuissa keräilyharkoissa

Sotavuodet jättivät kansakuntaamme pysyvät jäljet – mutta itsenäisyytemme säilyi. 100-vuotiasta itsenäisyyttämme juhlittiinkin näyttävästi viime vuonna.

Tartu tilaisuuteen ja kertaa itsenäisen Suomen dramaattiset vuodet keräilyharkkojen avulla. Samalla osoitat kunnioitusta sotiemme veteraaneille, jotka urheudellaan lunastivat vapauden meille kaikille.

Keräilykotelo

  • Kun toimit heti, saat 24 karaatin kultauksella viimeistellyn Rauhan aika koittaa -keräilyharkon tutustumishintaan vain 19 eurolla (me maksamme toimituskulut puolestasi). 
  • Saatavilla enää rajoitettu erä!
  • Jokaisesta keräilyharkosta ohjataan yksi euro tukea tarvitseville veteraaneille. Ikääntyneitä sankareitamme on vielä elossa noin 14 000 – yhdessä voimme helpottaa heidän arkeaan.

Keräilyharkon kuva-aiheena on autenttinen valokuva, jonka tunnelma on lähes käsin kosketeltava. Suomalaissotilaat pystyttävät Suomen sotalipun Norjan rajan tuntumaan 27.4.1945. Tuolloin viimeisetkin vihollisjoukot oli ajettu pohjoisesta ja rauhan aika oli vihdoin käsillä.

Tilauksesi myötä lunastat paikkasi keräilykokoelmassa, joka on saanut valtaisan kysynnän. Suuren suosion myötä kullatut harkot on jo lähes loppuunmyyty, joten pidäthän kiirettä – vielä ehdit mukaan!

Hinta: 19,00 €  (Keräilyharkon normaalihinta on 22 euroa + toimituskulut, säästät nyt 9,95 euroa)

Tekniset tiedot

Komea kokoelma – turvallista keräilyä

Tilauksesi on turvallinen, sillä jokaisella keräilyharkolla on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Kullatut harkot toimitetaan sinulle yksitellen noin kuukauden välein hintaan 22 euroa +toimituskulut 6,95 euroa.

Toimitustakuun ansiosta saat halutessasi mahdollisuuden täydelliseen kokoelmaan – kysynnän määrästä riippumatta. Kokoelman kerääjänä olet etusijalla myös mahdollisessa loppuunmyyntitilanteessa. Seuraavat harkkosi palauttavat mieleen sodan dramaattiset alkuvaiheet: Mannerheim sekä Helsingin pommitukset.

Sota-aiheiset keräilykohteet ovat maassamme erittäin suosittuja, joten toimi heti. Tutustu tietoihin ja tee tilauksesi viivyttelemättä.

Keräilysi edetessä saat kiinnostavien taustatietojen lisäksi myös sota-ajan tarinoita, haastatteluja ja henkilökuvia. Kokoelman kerääjänä saat kaiken oheismateriaalin ilman eri veloitusta!