Komea Susi-mitali aidoilla kultahipuilla!

Yössä ulvova saalistaja on kiehtonut - ja samalla pelottanut - ihmisiä kautta aikojen. Tarujen keskeisenä hahmona susi lienee kaikille jollakin tapaa tuttu. Sinä voit nyt varmistaa itsellesi komean Susi-mitalin vain 14,90 eurolla.

  • Näyttävä messinkimitali
  • Koristeena aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
  • Valmistaja suomalainen Kultakeskus Oy
  • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta

Tutustumishinta vain 14,90 euroa (normaalihinta 29,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Maksamme toimituskulut puolestasi ja lisäksi saat tilaajalahjaksi Lappi-aiheisen säilytyskansion. Säästät siis yhteensä 21,05 euroa!

Vaikuttava Susi-mitali on osa Lappi – Villi erämaa -keräilykokoelmaa, joka tekee kunniaa Lapin monimuotoiselle luonnolle. Kokoelma nostaa esiin Lapin jylhiin maisemiin liittyviä aiheita kauniiden keräilymitaleiden myötä. Jokaiseen mitaliin on istutettu aitoja kultahippuja!

TIESITKÖ TÄMÄN SUOMALAISESTA KULLASTA?

Suomen Lapissa sijaitsevat kultakentät ovat ainoita alueita Euroopassa, jossa pintamaan kultaesiintymät ovat tarpeeksi suuria taloudellisesti kannattavalle kullanhuuhdonnalle. Viime vuosina suurimmat yksittäiset löydöt on tehty lähinnä Lemmenjoen kultamailla. Lapin hipuissa kultapitoisuus on maailmanlaajuisestikin korkea, peräti 94-96 painoprosenttia.

Satunnaisten onnenonkijoiden lisäksi Lapissa uurastaa joukko ammattimaisia kullankaivajia, jotka toimivat meille kaikille tärkeää tunturiluontoa kunnioittaen. Kullankaivu ajoittuu Lapissa sulan maan aikaan, joten kultaa nousee päivänvaloon vähän kerrallaan. Lisäksi Lemmenjoella konekaivu päättyy vuonna 2020, mikä tulee vähentämään löydettyä määrää entisestään.

 

Design: Tuomas Koivurinne
Valmistaja: Kultakeskus Oy

Kun tilaat nyt, saat ensimmäisen susiaiheisen mitalin vain 14,90 eurolla ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Kuva-aiheita on kaikkiaan kahdeksan ja kokoelman kruunaa vaskoolinmuotoinen numeroitu Lapin kultaryntäys 150 vuotta -juhlamitali.

Seuraavat mitalit postitetaan sinulle noin kuukauden välein yksitellen suoraan kotiisi hintaan 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Tekniset tiedot
Valmistaja:
Kultakeskus Oy
Erikoispiirre:
Aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
Halkaisija:
38,6 mm
Paino:
30,5 g
Paksuus:
3 mm
Materiaali:
Messinki
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Vaikuttava Susi-mitali on osa keräilykokoelmaa, joka tekee kunniaa Lapin monimuotoiselle luonnolle. Napapiirin pohjoispuolella on paljon kiehtovaa eksotiikkaa, joka vetoaa kaiken ikäisiin. Suuret petoeläimemme, vapaina vaeltavat porotokat, revontulet, yötön yö ja epätodellinen kaamosaika, värikylläinen ruska ja erämaiden rauha… osa sydäntä pakahduttavista elämyksistä on nyt ikuistettu keräilijöiden iloksi. Lappi – Villi erämaa -kokoelman jokaiseen mitaliin on istutettu aitoja kultahippuja!

Susi-mitalin tilatessasi saat samalla toimitustakuun muillekin kokoelman mitaleille. Suden ohella mitaleissa nousevat esiin erämaan lumo ja revontulet, tunturit, ahma, ilves, karhu ja Lapin luonto. Saat ensimmäisen mitalisi hintaan 14,90 euroa ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Seuraavat mitalit postitetaan sinulle noin kuukauden välein yksitellen suoraan kotiisi hintaan 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

  • Luvassa on näyttäviä kuva-aiheita Lapin eläimistä ja luonnosta.
  • Jokaisessa mitalissa on aitoja Lemmenjoelta löytyneitä kultahippuja!
  • Mitaleiden lyöntimäärä on vain 5 000 kpl / kuva-aihe.
  • Kunkin mitalin halkaisija on 38,6 mm; paksuus 3 mm; paino 30,5 g
  • Valmistajana suomalainen Kultakeskus Oy

Kaikilla lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu kahdeksan mitalia. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja mukaan voidaan ottaa vain rajallinen määrä keräilijöitä.