Tove Janssonin alkuperäiskuvitus kullatussa Taikatalvi-mitalissa

Tove Janssonin rakastettu Muumi-tarina Taikatalvi on päässyt kullattuun mitaliin, johon Janssonin tekemä Taikatalvi-kirjan kansi on ikuistettu väripainatuksella. Kuvaa kehystää kaunis Fairmined-kultaus!

  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Tove Janssonin piirtämä kirjan kansi väripainatuksella
  • Rajoitetusti saatavilla

Saat mitalin tutustumishintaan vain 19 euroa (norm. 32 euroa), maksamme toimituskulut puolestasi.

Tove Janssonin Muumi-tarinat ovat tuoneet iloa kaikenikäisille jo yli 75 vuoden ajan. Muumit nukkuvat yleensä näin talvisin, mutta Taikatalvi-kirjassa Muumipeikko yllättäen herää ja pääsee tutustumaan outoon valkoiseksi muuttuneeseen maailmaan.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Taikatalvi-kirjan kansi. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Muumipeikko rakastaa muiden Muumien tavoin uimista ja merta. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.

Lähde Muumien matkaan!

Taikatalvi-mitalin tilaajana aloitat suositun Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman. Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän kullattua Muumi-mitalia.

  • Merkittävimmät Tove Janssonin Muumi-kirjat mitaleissa
  • 24 karaatin kultaus
  • Muumi-kirjojen kansikuvitukset väripainatuksella
  • Lahjaksi Muumi-aiheinen keräilykansio

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoja-kohdasta!

Lahjaksi Muumi-aiheinen keräilykansio

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 g
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Tilaamalla Taikatalvi-mitalin aloitat samalla Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman, josta ei nostalgisia hetkiä puutu! Saat Taikatalvi-mitalin mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten tehdyn säilytyskansion, jonka kuvitus vie suoraan Muumien maailmaan. Kansiossa on oma paikkansa jokaiselle kokoelman mitalille.

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman Muumi-mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.