Rintamamuistoja uudessa mitalissa!

Talvisodan muistovuoden kunniaksi julkaistu Mannerheim ja talvisodan rauha –mitali vie sinut 80 vuoden takaisiin tunnelmiin täysin uudella tavalla. Uuden tyylikkään keräilymitalin mukana seuraa nimittäin aitoja muistoja rintaman tapahtumista. Kaunis osakultaus viimeistelee uutuusmitalin kuva-aiheen ansaitsemallaan tyylikkyydellä.

  • 24 karaatin osakultaus
  • Saatavilla ensimmäistä kertaa
  • Mukana aitoja muistoja rintamalta
  • Hallussasi olevassa Talvisota 80 vuotta -kansiossa on hyvin tilaa koko viisikolle!

Tutustumishinta 19 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi). jatkolähetykset 28,95 € kaikkine kuluineen päivineen.

Talvisota vaikutti vahvasti koko Suomen kansaan. Tilaamalla Mannerheim ja talvisodan rauha –mitalin, saat toimitustakuun myös Talvisodan muistoja -kokoelman neljälle muulle mitalille. Kokoelma vie keräilijänsä 80 vuoden takaisiin tapahtumiin viiden tyylikkään osakullatun mitalin ja autenttisten haastatteluiden avulla. Kaikki mitalit ja haastattelut on tehty yhteistyössä Sotiemme Veteraanien kanssa ja jokaisesta myydystä mitalista lahjoitamme euron vapautemme puolesta taistelleille kunniakansalaisillemme.

  • Aitoja talvisodan tarinoita
  • Vain Suomen Monetan asiakkaille!
  • Tuet samalla veteraanejamme

Mitaleja on saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja päätät itse, kuinka laajan kokoelman keräät. Jatkolähetysten hinta on toimituskuluineen 28,95 euroa ja saat uuden lähetyksen noin kuukauden välein.

Tekniset tiedot
Materiaali:
Kuparinikkeli
Erikoispiirre:
24 karaatin osakultaus
Halkaisija:
39 mm
Paino:
28 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl

Keräilymitaleiden aiheet seuraavat talvisodan kulkua. Saat mitaleiden mukana aikalaisten omakohtaisia muistoja haastatteluiden muodossa. Kullekin mitalille on varattuna oma paikkansa tyylikkäässä keräilykansiossa, jonka olet saanut Talvisota 80 vuotta -mitalisi mukana.

Talvisota vaikutti vahvasti koko Suomen kansaan. Tilaamalla Mannerheim ja talvisodan rauha –mitalin, saat toimitustakuun myös Talvisodan muistoja -kokoelman muille mitaleille. Jatkolähetykset postitetaan suoraan kotiisi noin kuukauden välein hintaan 28,95 euroa ja hinta sisältää kaikki kulut eli ei tule erillisiä postikuluja  Kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja päätät itse, kuinka laajan kokoelman keräät. Jatkolähetysten hinta on toimituskuluineen 28,95 euroa.

hinta on 22€ + 6,95 € = 28,95 €