Talvisota päättyi 80 vuotta sitten

Talvisodan ratkaisuhetket koettiin 80 vuotta sitten. Vihollisen suurhyökkäysten uuvuttamat joukkomme joutuivat vetäytymään, ensin väliasemaan ja sitten taka-asemaan. Suomella oli jo viimeiset voimanrippeet pelissä, joten tilanne oli paha. Sisukkaiden suomalaissotilaiden sinnikäs puolustus piti ja saimme pitää sen kaikkein tärkeimmän, vapautemme.

Kerro talvisodan tositarinaa eteenpäin konkreettisella tavalla: Tilaa Suomen Monetan ja Sotiemme Veteraanit -keräyksen yhteinen muistomitali – saat sen ilmaiseksi, vain toimituskulujen hinnalla. Veteraanien arvokasta perintöä kunnioittavaa kullattua Talvisota 80 vuotta -muistomitalia on saatavilla rajoitetusti, joten voimme taata sen vain nopeimmille. 

  • Talvisodan sankaritarinaa kunnioittava muistomitali 24 karaatin kultauksella
  • 1 € tukea sotiemme veteraaneille
  • Mukana säilytyskansio ja lahjaksi tietopaketti
  • Hinta 0 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Normaalisti 19,95 euroa + toimituskulut.


HUOMAA: Talvisodan ihmeenä tunnettu tositarina koskettaa jokaista suomalaista – tilaa siis oma ilmainen kullattu muistolyöntisi viivyttelemättä, näitä ei riitä kaikille halukkaille!

SAAT SEURAAVAT EDUT:

1. Koskettava muistomitali ILMAISEKSI - maksat vain toimituskulut
2. TILAAJALAHJAKSI säilytyskansio
3. TÄYDELLINEN 14 päivän palautusoikeus
4. YKSITTÄISTUOTE - et sitoudu muihin tilauksiin

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli (CuNi)
Viimeistely:
24 karaatin kultaus
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
28 g
Lyöntivuosi:
2019

#80vuottasitten - talvisota päättyi

Talvisota päättyi maaliskuun 13. päivä vuonna 1940. Tuolloin veteraaniemme urheus ja sinnikkyys palkittiin – ja Suomi säilytti itsenäisyytensä. 

Suomen Moneta toteuttaa Talvisota 80 vuotta -kampanjan yhteistyössä Sotiemme Veteraanit ry:n kanssa. Hankkeen tarkoituksena on säilyttää veteraanien arvostus vielä tulevaisuudessakin. Jotta sanoma kiirisi mahdollisimman laajalle, jaamme muistomitaleita nyt ilmaiseksi.

Mitali yhteistyössä Sotiemme Veteraanit ry:n kanssa

Kampanjan tärkeänä tavoitteena on myös konkreettinen apu, siksi osa kampanjan kokonaistuotosta ohjataan sotiemme veteraanien ja heidän puolisoidensa tueksi. Ketään vielä elossa olevista noin 8 000 ikääntyneestä veteraanistamme ei saa unohtaa.

Vahvoja tunteita herättävä muistomitali on lyöty kuparinikkeliin (CuNi).

  • Yksinäinen sotilas pohtii talvisodan tapahtumia – ponnistelut eivät olleet turhia, sillä itsenäisyytemme säilyi. Kehällä kiertävät ylipäällikkö Mannerheimin ylistävät sanat: Kun tämän sodan historia kerran laaditaan, tulee maailma tuntemaan Teidän työnne.

  • Perinteistä Suomen leijonaa kehystävät tyylitellyt männynhavut käpyineen sekä Sotiemme Veteraanit ry:n tunnus. Lisäksi näkyvät talvisodan tärkeät päivämäärät ja teksti SUOMI FINLAND.

Sankarillinen tositarina säilyköön myös tuleville sukupolville: Tilaa nyt oma muistomitalisi pelkkien toimituskulujen hinnalla – saat sen säilytyskansiossa, jossa on talvisota-aiheinen kuvitus kiinnostavine taustatietoineen.