Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa:
Uimahuone-kultaraha – puhdasta 99,9 % kultaa

Muumi-keräilytuotteet ovat erittäin suosittuja niin meillä kuin maailmallakin. Virallista Uimahuone-kultarahaa on valmistettu tästä huolimatta vain pieni määrä: ainoastaan 2 000 kappaletta. Varmista pian omasi – saat kultarahan tutustumishintaan ja säästät 40 euroa! Lisäksi saat 30 eurolla muita etuja.

  • Virallinen Uimahuone-kultaraha etuhintaan
  • Kuvituksena Muumipeikko ja Niiskuneiti
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Maailmanlaajuinen lyöntimäärä ainoastaan 2 000 kappaletta
  • Aitoa 99,9 % kultaa ja parasta proof-laatua

Hinta vain 79 euroa (norm. 119 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi) – säästät 40 euroa!

Uimahuone on eräs Muumipeikon suosikkipaikoista, sillä hän rakastaa uimista! Kesäisin uimahuone on Muumien ja heidän ystäviensä käytössä – talvisin siellä puolestaan asustaa Taikatalvi-kirjassa esitelty Tuutikki. Kultarahaan on ikuistettu kukkien keskellä istuvat Muumipeikko ja Niiskuneiti, joiden taustalla näkyy uimahuone.

Muistoja herättävät Muumit kultarahoissa

Muumien suuri suosio ei ole sattumaa – herättäväthän valloittavat Muumit rakkaita muistoja. Uimahuone-kultaraha vie nostalgiselle matkalle Muumien maailmaan: aloitat Muumilaakson väki -kokoelman, joka on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa!

  • Aitoon 99,9 % kultaan lyödyt viralliset Muumi-kultarahat
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Jokaista kultarahaa valmistetaan vain 2 000 kappaletta
  • LAHJAKSI keräilykansio (2. lähetys), kansio aitoustodistuksille (3. lähetys) ja Muumi-aiheinen yllätys (3. lähetys)
  • Saat yhteensä jopa 70 euron tilausedun!

Kokoelman kultarahat esittelevät muun muassa Muumipapan, Pikku Myyn ja Mörön sekä Muumilaakson tunnetuimpia paikkoja, kuten uimahuoneen, Yksinäiset vuoret ja Nuuskamuikkusen teltan. Paikat löytyvät myös Tove Janssonin luomasta Muumilaakson kartasta, joka koristaa kokoelman keräilykansiota.

Hyödynnä tutustumisetusi ja tilaa nyt!

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9% kultaa
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Laatu:
proof
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2021
Lyöntimaa:
Niue
Lyöntimäärä:
2 000 kpl

Saat kokoelman aloittavan Uimahuone-kultarahan vain hintaan 79 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat Muumilaakson väki -kokoelman kultarahoja yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 119 euroa kappale, me maksamme myös jatkolähetysten toimituskulut!

Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän pientä kultarahaa. Saat ilmaiseksi juuri tätä kokoelmaa varten suunnitellun keräilykansion (2. lähetys), kansion kultarahojen aitoustodistuksille (3. lähetys) sekä Muumi-aiheisen lahjan (3. lähetys)! Saat jokaisen kultarahan omassa aiheeseen liittyvässä kortissaan, jonka voit asettaa palapelipalan tavoin omalle paikalleen kansioon.

Voit tutustua Muumi-kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.