Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa:

Uimahuone-kultaraha – puhdasta 99,9 % kultaa

Kesä ja uiminen kuuluvat yhteen! Harvalla on yhtä hieno uimapaikka kuin Muumeilla: he ovat rakentaneet oman uimahuoneen meren rantaan. Uimahuone on eräs Muumipeikon suosikkipaikoista, sillä hän rakastaa uimista. Nyt voit saada uimahuonetta, Muumipeikkoa ja Niiskuneitiä kuvaavan virallisen Muumi-kultarahan tutustumishintaan säästät 40 euroa!
Muumipeikko ja niiskuneiti
  • Aitoa 99,9 % kultaa ja parasta proof-laatua
  • Virallinen Uimahuone-kultaraha etuhintaan
  • Kuvituksena Muumipeikko ja Niiskuneiti
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa

Hinta vain 79 euroa (norm. 119 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi) – säästät 40 euroa!

Muistoja herättävät Muumit kultarahoissa

Muumien suuri suosio ei ole sattumaa – herättäväthän valloittavat Muumit rakkaita muistoja. Uimahuone-kultaraha vie nostalgiselle matkalle Muumien maailmaan: aloitat Muumilaakson väki -kokoelman, joka on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa!

  • Aitoon 99,9 % kultaan lyödyt viralliset Muumi-kultarahat
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Jokaista kultarahaa valmistetaan vain 2 000 kappaletta
  • LAHJAKSI keräilykansio (2. lähetys), kansio aitoustodistuksille (3. lähetys) ja Muumi-aiheinen yllätys (3. lähetys)
  • Etusi yhteensä yli 70 euroa!

Kokoelman kultarahat esittelevät muun muassa Muumipapan, Pikku Myyn ja Mörön sekä Muumilaakson tunnetuimpia paikkoja, kuten Muumitalon, Yksinäiset vuoret ja Nuuskamuikkusen teltan. Paikat löytyvät myös Tove Janssonin luomasta Muumilaakson kartasta, joka koristaa kokoelman keräilykansiota.

Hyödynnä tutustumisetusi ja tilaa nyt!

Saat kokoelman aloittavan Uimahuone-kultarahan vain hintaan 79 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat Muumilaakson väki -kokoelman kultarahoja yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 119 euroa kappale, me maksamme myös jatkolähetysten toimituskulut!

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9% kultaa
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Laatu:
proof
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2021
Lyöntimaa:
Niue
Lyöntimäärä:
2 000 kpl (max)

Saat kokoelman aloittavan Uimahuone-kultarahan vain hintaan 79 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat Muumilaakson väki -kokoelman kultarahoja yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 119 euroa kappale, me maksamme myös jatkolähetysten toimituskulut!

Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän pientä kultarahaa. Saat ilmaiseksi juuri tätä kokoelmaa varten suunnitellun keräilykansion (2. lähetys), kansion kultarahojen aitoustodistuksille (3. lähetys) sekä Muumi-aiheisen lahjan (3. lähetys)! Saat jokaisen kultarahan omassa aiheeseen liittyvässä kortissaan, jonka voit asettaa palapelipalan tavoin omalle paikalleen kansioon.

Voit tutustua Muumi-kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen