Paikoillanne, valmiit, nyt – pian yllätyt!

Sinivalkoiseen lahjapakkaukseen kääritty yllätysten valikoima on koottu erityisesti urheilun ystävää varten! Pääset tutustumaan toinen toistaan sporttisempiin keräilytuotteisiin ja fiilistelemään upeimpia urheilun hetkiä.

  • Urheiluaiheisia keräilytuotteita vähintään 150 euron arvosta
  • Hinta vain 39 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) - etusi on yli 100 euroa!

Mitä juhlavasta paketista löytyykään? Yllätys sisältää erilaisia keräilytuotteita urheiluaiheilla. Niistä jokainen on huolella valittu ja täysin käyttämätön keräilykappale. Mukana on suomalaisia ja kansainvälisiä tuotteita.

Juhlava Yllätyspaketti sopii lahjaksi keräilyn ystävälle tai urheiluhenkisen keräilijän omaan kokoelmaan. Voit tilata yhden tai useamman Yllätyspaketin, sillä tilausrajoitusta ei ole.

Tältä sivulta voit tilata urheiluaiheisen Yllätyspaketin. Täytä tietosi lomakkeeseen ja tilaa Yllätyspaketti hintaan 39 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Et sitoudu muihin tilauksiin.

Haluaisitko sittenkin kulttuuria sisältävän Yllätyspaketin? Tutustu tästä »

Tekniset tiedot

Monipuolinen Yllätyspaketti sisältää suomalaisia klassikoita ja laadukkaita muistolyöntejä. Takaamme tuotteiden korkean laadun. Keräilykohteiden myötä annat samalla lahjaksi monta kiehtovaa tarinaa. Tämä yllätys sopii varmasti jokaiselle!

Lahja on pakattu valmiiksi juhlavan siniseen lahjalaatikkoon, jonka voit ojentaa sellaisenaan. Tilaa antoisa yllätys lahjaksi tai itsellesi! Et sitoudu muihin tilauksiin.

Kahdesta erilaisesta Yllätyspaketista voit löytää erilaisia kokonaisuuksia. Urheilun lisäksi myös kulttuurin ystäville on valikoitu omat Yllätyspakettinsa. Kysy lisää asiakaspalvelusta tai kilkkaa tästä »