Muumit aikojen saatossa
Täydennä kokoelmaasi odotetuilla Muumi-uutuusmitaleilla!

Hip hurraa! Tove Janssonin rakastettujen Muumi-kirjojen kunniaksi on julkaistu neljä uutta Muumi-mitalia, joilla voit täydentää Muumit aikojen saatossa -kokoelmaasi – vieläpä lahjojen kera ja etuhintaan!

  • Neljä uutta ja odotettua Muumi-mitalia kokoelmaasi etuhintaan
  • Aito 24 karaatin Fairmined-kultaus ja väriviimeistely
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Mitaleissa Tove Janssonin kirjojen alkuperäiskuvitukset
  • LAHJAKSI uusi Muumien seikkailut -mitali ja kansio
  • Saat ensimmäisen mitalin puoleen hintaan vain 16 eurolla (maksamme toimituskulut puolestasi)!
Saat ensimmäisessä lähetyksessä uuden Kuinkas sitten kävikään? -mitalin puoleen hintaan vain 16 eurolla (maksamme toimituskulut puolestasi).

Lisäksi koska olet kerännyt Muumi-mitaleita aiemmin, haluamme antaa Sinulle erityisedun: saat loput uudet mitalit vain hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) per kappale (uusille asiakkaille mitalit maksavat 35 euroa + toimituskulut 6,95 euroa per kappale). Mitalit on saatavilla Suomessa vain kauttamme.

Mukana juhlavuoden klassikko ja lahjoja

Saat ensimmäisessä lähetyksessä juhlavuottaan viettävää Kuinkas sitten kävikään? -kirjaa muistavan mitalin. Tällä tasan 70 vuotta sitten julkaistulla teoksella on erityinen merkitys – se oli Tove Janssonin kansainvälinen läpimurtoteos, ensimmäinen Muumi-kuvakirja ja ensimmäinen suomeksi käännetty Muumi-kirja!

Muiden mitaleiden aiheiksi ovat päässeet Muumipapan urotyöt (1950), Kuka lohduttaisi Nyytiä (1960) ja Vaarallinen matka (1977). Näiden mitaleiden lisäksi saat vielä lahjaksi keräilykansion ja uuden Muumien seikkailut -mitalin, jossa esiintyvät Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy. Kaikki mitalit on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa.

Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa mitaleiden keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat. Kokoelma on nopea kerätä, sillä mitaleita on vain neljä kappaletta.

Hyödynnä hintaetusi – saat lahjaksi uuden Muumien seikkailut -mitalin ja kansion!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaattia
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2022
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
Kullattu Fairmined-kullalla

Kokoelman muut mitalit:

Muumipapan urotyöt (1950)
Muumipappa kirjoittaa muistelmia nuoruudestaan, kun hän seikkaili Nuuskamuikkusen isän ja Nipsun isän kanssa. Hän myös pelasti haaksirikkoutuneen Muumimamman meren armoilta!

Kuka lohduttaisi Nyytiä (1960)
Ujo ja yksinäinen Nyyti ei uskalla lähestyä muita. Eräänä päivänä Nyyti pakkaa laukkunsa ja lähtee matkaan – hän löytää Tuitun kirjoittaman pullopostin, joka muuttaa hänen elämänsä…

Vaarallinen matka (1977)
Taikalasit vievät Sannan jännittävään seikkailuun, jonka aikana hän tapaa muun muassa Tiuhdin ja Viuhdin, Hemulin, Nuuskamuikkusen ja Nipsun päätyen lopulta Muumilaaksoon.


Saat puuttuvat 
Muumit aikojen saatossa -kokoelman mitalit kotiisi noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Jatkokokoelmassa on yhteensä neljä mitalia. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit itse päättää, kuinka laajan kokoelman keräät