Suomalaisten juhlarahojen kestotilaus

Mauno Koivisto -juhlaraha 2018

Suomalaisten juhlarahojen kestotilaus: Mauno Koivisto -juhlaraha 2018

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Uusi suomalainen juhlaraha: Mauno Koivisto (5 €) 
  • Proof-laatuisen lyöntimäärä vain 6000 kappaletta!
  • Mukana alkuperäinen keräilyrasia
  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Muutama saatavilla
Hinta: 22,00 €

Kunnianosoituksena Suomen 9. presidenttiä kohtaan on julkaistu uusi suomalainen juhlaraha. Kyseessä on viiden euron nimellisarvoinen erikoisraha, jollaisia on lyöty muistakin edesmenneistä presidenteistämme. Osa aiemmin julkaistuista presidenttirahoista on jo myyty loppuun. Sinulla on nyt mahdollisuus tilata oma Mauno Koivistoa kunnioittava erikoisraha!

  • Uusi suomalainen juhlaraha: Mauno Koivisto (5 €)
  • Peilikiiltoista proof-keräilylaatua, mukana alkuperäinen keräilyrasia
  • Presidentti Koivistoa kunnioittavan juhlarahan kokonaislyöntimäärä on 30 000 kpl, joista 6000 kpl proof-laatuisena
  • Hinta vain 22 euroa. Maksamme toimituskulut puolestasi.

Mauno Koivisto hoiti Suomen tasavallan presidentin tehtävää kaksi kautta vuosina 1982–1994. Presidentin rinnalla niin Linnan juhlissa kuin monissa edustustehtävissä on nähty Tellervo Koivisto sekä pariskunnan tytär Assi. Koiviston virkavuodet osuivat maailmanhistoriassa merkittävään aikakauteen, jolloin nähtiin muiden muassa Berliinin muurin murtuminen (1989), Neuvostoliiton hajoaminen (1991) ja myös Suomea koskettanut lama.

Toiseen maailmansotaankin osallistunut presidentti ansaitsee muistolleen juhlavan suomalaisen keräilylyönnin. Tämä juhlaraha sopii jokaisen suomalaisen kokoelmaan. Tilaa heti tältä sivulta itsellesi tai lahjaksi.

Tilatessasi Mauno Koivisto -juhlarahan saat samalla kätevän toimitustakuun tuleville suomalaisille juhlarahoille. Tilaajana saat suomalaiset proof-laatuiset juhlarahat (2, 5, ja 10 euroa) vaivattomasti suoraan kotiisi sitä mukaan kun niitä julkaistaan. Voit jatkaa tilausta niin kauan kuin itse haluat.

Hinta 22 euroa. Maksamme toimituskulut puolestasi.

Hinta:22,00 €
Tekniset tiedot
Metalli:
CuAl6Ni2, CuNi25
Nimellisarvo:
5 €
Laatu:
Proof
Halkaisija:
27,25 mm
Paino:
9,8 g
Julkaisupäivä:
19.11.2018
Lyöntimaa:
Suomi
Lyöntimäärä:
unc 30 000 kpl, proof 6 000 kpl

Tilatessasi Mauno Koivisto -juhlarahan saat samalla kätevän toimitustakuun tuleville suomalaisille juhlarahoille. Tilaajana saat suomalaiset proof-laatuiset juhlarahat (2, 5, ja 10 euroa) vaivattomasti suoraan kotiisi sitä mukaan kun niitä julkaistaan. Jatkolähetykset toimitetaan julkaisuohjelman mukaisesti, ja ne ovat hinnaltaan 22–45 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kaikilla lähetyksillämme on täysi 14 päivän palautusoikeus, ja voit jatkaa keräilyä sinulle sopivan ajan.