Kirjailija Väinö Linnan syntymästä 100 vuotta: Väinö Linna ja Tuntematon sotilas -nollaseteli vain 4,95 euroa!

Kirjailija Väinö Linnan (1920–1992) luomat Suomen historiaa kuvaavat teokset ovat kansallisaarteitamme. Tasan 100 vuotta sitten syntynyt Linna ja hänen kuuluisa Tuntematon sotilas -teoksensa ovat nyt päässeet Suomen nollasetelin aiheeksi. Pidä kiirettä, sillä seteleitä on saatavilla rajoitetusti!

  • Kirjailija Väinö Linna uudessa nollasetelissä
  • Kysytty keräilykappale
  • Yksilöllinen numerointi
  • Rajoitetusti saatavilla – toimi nopeasti
  • Hinta vain 4,95 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi
  • Toimitustakuu Nollasetelit-kokoelman muille seteleille

Seteliin on ikuistettu kohtaus vuonna 2017 ilmestyneestä Tuntematon sotilas -elokuvasta, jonka ohjasi Aku Louhimies. Elokuvan julisteessakin esiintyvässä kohtauksessa Max Ovaskan esittämä Määttä kantaa konekiväärin jalustaa. Setelissä on lisäksi Väinö Linnan muotokuva.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana!

Nollasetelit ovat tämän hetken suosituimpia keräilykohteita. Seteleiden valmistusmäärät ovat kuitenkin varsin rajoitetut, joten monet setelit myydään melko nopeasti loppuun. Tilaamalla Väinö Linna ja Tuntematon sotilas -nollasetelin pääset etuoikeutettuun asemaan: saat uutuussetelit ensimmäisten joukossa suoraan kotiisi toimitettuina!

Seteli aloittaa monipuolisen Nollasetelit-kokoelman, joka sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisilla aiheilla. Kokoelma karttuu ripeästi, sillä saat jatkossa aina kolme seteliä kerralla.

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)


Kolme seteliä yhdellä kertaa – mukana myös uusi Huuhkajat-seteli!

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa).  Kokoelma sisältää esimerkiksi uuden Suomen jalkapallomaajoukkueelle eli tuttavallisemmin Huuhkajille omistetun setelin!

Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painovuosi:
2020
Materiaali:
Virallinen setelipaperi
Julkaisijamaa:
Suomi

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitä kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.