Kunnianosoitus vapautemme puolesta taistelleille

Suomi ajautui talvisotaan marraskuussa 1939 ja joutui taistelemaan Neuvostoliiton musertavaa ylivoimaa vastaan 105 päivää. Talvisodassa taistelleet sankarit on ikuistettu komeaan Talvisota-pronssimitaliin, joka nostaa veteraaniemme saavutukset esiin arvolleen sopivasti. 

  • Tutustumishinta 19,90 euroa, me maksamme toimituskulut
  • Suomalaista käsityötä Kultakeskus Oy:ltä
  • Jokaisesta mitalista lahjoitetaan euro Sotiemme Veteraaneille!
  • Tilauksen myötä toimitustakuu myös muille Vapautemme sankarit -kokoelman mitaleille
  • Kuva-aiheet pohjautuvat sodanaikaisiin valokuviin

Talvisota-mitali on osa 9 pronssimitalin Vapautemme sankarit -kokoelmaa, joka kertaa toisen maailmansodan aikaisia tapahtumia suomalaissilmin. Koskettavien pronssimitaleiden yksityiskohtaiset kuva-aiheet pohjautuvat autenttisiin sodanaikaisiin arkistokuviin. Mitalien kääntöpuolelle on kuvattu Sotiemme Veteraanit -tunnus – jokaisesta myydystä mitalista lahjoitamme yhden euron järjestön kautta apua tarvitseville veteraaneillemme.

Saat keräilykotelon veloituksetta kokoelman edetessä.

Tartu tilaisuuteen ja tilaa vaikuttava Talvisota-mitali nyt tutustumishinnalla 19,90 euroa! Mitalin normaalihinta on 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Tekniset tiedot
Materiaali:
Pronssi
Halkaisija:
45 mm
Paino:
n. 33 g
Suunnittelija:
Tuomas Koivurinne
Lyöjä:
Kultakeskus
Lyöntimäärä:
10 000 kpl/mitali

Suosittu Vapautemme sankarit -kokoelma 

Talvisota torjuntavoittoineen oli tärkeä maamme itsenäisyydelle, mutta suomalaiset joutuivat tarttumaan aseisiin vielä senkin jälkeen. Jatkosota ja sitä seurannut Lapin sota vaativat myös urhoollisuutta, niin rintamalla kuin kotioloissakin. Tilaamalla Talvisota-mitalin saat toimitustakuun myös muille Vapautemme sankarit -kokoelman pronssimitalille. Kokoelma kertaa toisen maailmansodan aikaisia tapahtumia suomalaissilmin yhdeksän tyylikkään pronssilyönnin avulla.

Mitalien kuva-aiheet ovat lähtöisin sodanajan kuva-arkistoista. Kultakeskus Oy:n yksitellen käsityönä valmistamien mitaleiden korkea reliefi nostaa kuva-aiheet ja sitä kautta maamme itsenäisyyden kannalta elintärkeät tapahtumat arvokkaasti esiin. Mitalit toimitetaan Sinulle noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) ja jatkat niiden keräilyä niin kauan, kuin itse haluat. Keräilysi on siis paitsi helppoa, myös turvallista ja vaivatonta!