Wanted: legendaariset Indian Head ja Buffalo Nickel

Villi länsi on sekoitus myyttiä ja todellisuutta. Villin lännen määritelmä vaihtelee, mutta ajanjakson katsotaan kestäneen noin 1850-luvulta 1910-luvulle. Yhdysvaltojen länsiosassa asui tuolloin uudisasukkaita, karjapaimenia ja intiaaneja, joiden innoittamat jännittävät tarinat vangitsevat kuulijansa vielä tänäkin päivänä.

Ulottuvillasi on nyt kaksi aitoa käyttörahaa Villin lännen ajalta: Indian Head ja Buffalo Nickel. Voimme vain kuvitella, mitä kaikkea nämä rahat ovat ehtineet nähdä – ne ovat voineet olla niin lainsuojattoman, sheriffin, kullankaivajan kuin saluunan pitäjän taskussa. Seuraavaksi ne voi olla Sinulla!

  • Aidot käyttörahat villin lännen ajalta
  • Lyöty vuosina 1859–1909 (Indian Head) ja 1913–1938 (Buffalo Nickel)
  • Rajoitetusti saatavilla
  • Laadukkaat keräilykappaleet
  • Yhteishinta vain 16,90 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi (normaalisti 24 euroa + toimituskulut 6,95 euroa)

Buffalo Nickelin etusivulla on ylväs intiaani, jonka henkilöllisyyttä on pohdittu moneen otteeseen. Kyseessä on tiettävästi usean eri intiaanipäällikön yhdistelmä. Rahan takasivulla on biisoni. Indian Head -rahan kuvitus on puolestaan varsin erikoinen: rahaan on kuvattu valkoihoinen nainen, jolla on päässään intiaanien sulkapäähine. Naisen katsotaan olevan Liberty, vapauden henkilöitymä.

Villin lännen henkiin herättävä kokoelma

Indian Head ja Buffalo Nickel toimivat oppainasi villiäkin villimpään länteen. Pääset mukaan Wild West -kokoelmaan, jonka yhdeksän rahaa herättävät tarinat henkiin esitellen niin lännensankareita kuin lainsuojattomiakin. Kokoelma on vauhdikas kerätä, sillä vaikka rahoja on yhdeksän, lähetyksiä on vain seitsemän.

  • Villin lännen henkiin herättävä Wild West -kokoelma
  • Sisältää 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä
  • Lahjaksi näyttävä keräilykansio ja kattava tietopaketti

Kokoelman rahat toimitetaan Villin lännen henkeen sopien kangaspusseihin pakattuina. Saat jokaisen lähetyksen mukana lisätietoa itse rahasta sekä sen aitouden takaavan todistuksen. Lisäksi saat lahjaksi komean keräilykansion sekä tietopaketin, joka sisältää mm. kauniisti kuvitetun kartan, kuvan Buffalo Billin Villin lännen sirkuksen mainoksesta sekä tyylikkään kuoren, johon voit tallettaa aitoustodistuksesi.

HUOM! Kokoelma soveltuu hyvin myös lapsen kanssa kerättäväksi tai lahjaksi!

Tekniset tiedot
Buffalo Nickel:
Nimellisarvo:
5 senttiä (USD)
Halkaisija:
21,2 mm
Paino:
5 g
Lyöntivuosi:
1913 -1938
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
/:
Indian Head:
Nimellisarvo:
1 sentti (USD)
Halkaisija:
19 mm
Paino:
3,11 g
Lyöntivuosi:
1864-1909
Lyöntimaa:
Yhdysvallat

Huoletonta ja helppoa keräämistä

Villiin länteen vievän Wild West -kokoelman kerääjänä saat uuden lähetyksen aina noin kuukauden välein. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (alk. 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Voit tutustua tuotteisiin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.