Kaksi alkuperäisrahaa yhteishintaan:
Buffalo Nickel & Indian Head vain 16,90 euroa

Ulottuvillasi on nyt kaksi aitoa ja alkuperäistä rahaa villin lännen ajalta: Indian Head ja Buffalo Nickel. Kyseessä ei ole kaksintaistelu, vaan saat nämä kaksi upeaa jenkkirahaa yhdessä edulliseen hintaan vain 16,90 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)! Tilaamalla nyt säästät yhteensä yli 10 euroa! (norm 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

  • Aidot käyttörahat villin lännen ajalta
  • Lyöty vuosina 1859–1909 (Indian Head) ja 1913–1938 (Buffalo Nickel)
  • Rajoitetusti saatavilla
  • Laadukkaat keräilykappaleet
  • Yhteishinta vain 16,90 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)
  • Indian head edustaa villin lännen alkua ja keskivaihetta ja Buffalo Nickel taas sen loppuaikaa. Indian head on erityisen kiinnostava koska sitä käytettiin paitsi villin lännen, myös vuosina 1861-1865 käydyn sisällissodan aikana.

Villin lännen määritelmä vaihtelee, mutta ajanjakson katsotaan kestäneen noin 1850-luvulta 1910-luvulle. Buffalo Nickelin etusivulla on ylväs intiaani, jonka henkilöllisyyttä on pohdittu moneen otteeseen. Kyseessä on tiettävästi usean eri intiaanipäällikön yhdistelmä. Lyönnin takasivulla on biisoni. Indian Head -rahan kuvitus on puolestaan varsin erikoinen: rahaan on kuvattu valkoihoinen nainen, jolla on päässään intiaanien sulkapäähine. Naisen katsotaan olevan Liberty, vapauden henkilöitymä. 

Aloita matkasi Villin lännen kiehtoviin rahoihin ja tarinoihin!

Indian Head ja Buffalo Nickel eivät ole vain rahoja – ne ovat matkalippusi villiin länteen! Pääset aloittamaan rahojen myötä täysin uuden Wild West -kokoelman, joka herättää lännensankarit ja -tarinat henkiin upeiden rahojen avulla. 

  • Villin lännen henkiin herättävä Wild West -kokoelma
  • Ensimmäistä kertaa saatavilla
  • Sisältää 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä
  • Lahjaksi näyttävä keräilykansio ja kattava tietopaketti

Kokoelman rahat toimitetaan villin lännen henkeen sopien kangaspusseihin pakattuina. Saat jokaisen lähetyksen mukana lisätietoa itse rahasta sekä sen aitouden takaavan todistuksen. Lisäksi saat lahjaksi komean keräilykansion sekä tietopaketin, joka sisältää Villiin länteen liittyvää kiinnostavaa materiaalia.

Huom! Kokoelma soveltuu hyvin myös lapsen kanssa yhdessä keräiltäväksi tai lahjaksi. Ole lännen nopein ja nappaa itsellesi kaksi aitoa jenkkirahaa vain 16,90 eurolla! 

Tekniset tiedot
Buffalo Nickel:
Nimellisarvo:
5 senttiä (USD)
Halkaisija:
21,2 mm
Paino:
5 g
Lyöntivuosi:
1913 -1938
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
/:
Indian Head:
Nimellisarvo:
1 sentti (USD)
Halkaisija:
19 mm
Paino:
3,11 g
Lyöntivuosi:
1864-1909
Lyöntimaa:
Yhdysvallat

Huoletonta ja helppoa keräämistä

Villiin länteen vievän Wild West -kokoelman kerääjänä saat uuden lähetyksen aina noin kuukauden välein. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (alk. 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Voit tutustua tuotteisiin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.