WANTED: Morganin hopeadollari vain 38 euroa!

Ulottuvillasi on nyt kookas hopearaha Villin lännen ajalta: Morganin dollari. Voimme vain kuvitella, mitä kaikkea tämä hyväkuntoinen raha on ehtinyt nähdä – se on voinut olla niin lainsuojattoman, sheriffin, kullankaivajan kuin saluunan pitäjän taskussa. Seuraavaksi hopeadollari voi olla Sinulla!

Morganin dollari oli raha, joka valloitti Villin lännen. Nappaa nyt tämä kuuluisa hopearaha itsellesi vain 38 eurolla (norm. 48 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

  • Erittäin suuri käyttöraha Villin lännen ajalta
  • Valmistettu vuosien 1878–1921 aikana
  • Laadukas alkuperäislyönti
  • Aitoa 90 % hopeaa

Vapaudenjumalatarta ja kotkaa kuvaavan Morganin dollarin saattoi nähdä Villissä lännessä niin saluunan tiskillä kuin pokeripöydässäkin. Morganin dollariin liittyy monia tarinoita: kuuluisat lainsuojattomat kuten Jesse ja Frank James ryöstivät juuri näitä rahoja, karjapaimenet laittoivat hopeadollareita vesiastioihinsa pitääkseen veden puhtaana pidempään ja pahamaineisella Billy The Kidillä kerrotaan olleen uusi Morganin dollari taskussaan, kun sheriffi Pat Garrett ampui hänet. Ovat tarinat totta tai ei, Morganin dollarilla on vahva asema Villin lännen historiassa.

Aloita matkasi Villin lännen kiehtoviin rahoihin ja tarinoihin!

Morganin hopeadollari ei ole vain raha – se on matkalippusi Villiin länteen! Pääset aloittamaan dollarin myötä Wild West -kokoelman, joka herättää lännensankarit ja -tarinat henkiin upeiden rahojen avulla.

  • Villin lännen henkiin herättävä Wild West -kokoelma
  • Sisältää 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä
  • Lahjaksi näyttävä keräilykansio ja kattava tietopaketti

Kokoelman rahat toimitetaan villin lännen henkeen sopien kangaspusseihin pakattuina. Saat jokaisen lähetyksen mukana lisätietoa itse rahasta sekä sen aitouden takaavan todistuksen. Lisäksi saat lahjaksi komean keräilykansion sekä tietopaketin, joka sisältää mm. kauniisti kuvitetun kartan, kuvan Buffalo Billin Villin lännen sirkuksen mainoksesta sekä kansion, johon voit tallettaa aitoustodistuksesi.

Ole lännen nopein ja nappaa Morganin dollari itsellesi vain 38 eurolla!

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
1 USD
Halkaisija:
38,1 mm
Paino:
26,73 g
Lyöntivuosi:
1878-1921
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Materiaali:
90 % hopeaa

Huoletonta ja helppoa keräämistä

Villiin länteen vievän Wild West -kokoelman kerääjänä saat uuden lähetyksen aina noin kuukauden välein. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan 9 mielenkiintoista rahaa, mutta vain 7 lähetystä. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (alk. 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Voit tutustua tuotteisiin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.