Tilaa nyt – niin yllätyt!

Nyt pääset ilahduttamaan läheistäsi tai itseäsi kunnon yllätyksellä! Monipuolinen lahjapaketti sisältää yli 150 euron arvosta keräilytuotteita – ja saat ne vain 39 eurolla! Suomalaiset klassikot ja laadukkaat muistolyönnit sopivat kokoelmaan kuin kokoelmaan. Jokainen paketti on erilainen – mitä keräilyaarteita lahja kätkee sisäänsä?

  • Yli 150 euron arvosta keräilytuotteita vain 39 eurolla (+ toimituskulut 6,95 euroa)
  • Monipuolisesti erilaisia rahoja ja muistolyöntejä
  • Kolmeen pakettiin on lisäksi pakattu Paavo Nurmi 0,5g -kultaraha!

Monipuolinen Yllätyspaketti sisältää suomalaisia klassikoita ja laadukkaita muistolyöntejä. Keräilytuotteiden myötä annat samalla lahjaksi monta kiehtovaa tarinaa. Tämä yllätys sopii varmasti jokaiselle!

Lahja on pakattu valmiiksi kesäiseen lahjarasiaan, jonka voit ojentaa sellaisenaan. Tilaa antoisa yllätys lahjaksi tai itsellesi!

Et sitoudu muihin tilauksiin.

Tekniset tiedot

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen