Kuinkas sitten kävikään? virallisessa Muumi-mitalissa!

Kuinkas sitten kävikään? teoksella on erityinen merkitys – se oli Tove Janssonin kansainvälinen läpimurtoteos, ensimmäinen Muumi-kuvakirja ja ensimmäinen suomeksi käännetty Muumi-kirja.

  • Virallinen Muumi-mitali puoleen hintaan
  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Mitalissa Tove Janssonin alkuperäiskuvitus
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Rajoitetusti saatavilla

Saat mitalin puoleen hintaan vain 17,50 euroa (norm. 35 euroa), maksamme toimituskulut puolestasi.

HUOM! Kun Muumi-mitalin tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme, saat asiakaseduksi lupaamamme alennuskoodin verkkokauppaan.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Kuinkas sitten kävikään? -kirjan kansi, jossa esiintyvät Muumipeikko ja Mymmeli. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.

Tuhansien suomalaisten rakastamat mitalit

Kuinkas sitten kävikään? -mitalin tilaajana aloitat supersuositun Muumit aikojen saatossa -kokoelman! Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan yksitoista kullattua Muumi-mitalia – lisäksi saat upeat tilaajalahjat!

  • Merkittävimmät Tove Janssonin Muumi-kirjat mitaleissa
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Kuvituksena Tove Janssonin piirtämät kannet
  • Lahjaksi kaksi keräilykansiota (1. ja 4. lähetys), Muumien seikkailut -mitali (3. lähetys) ja Muumi-aiheinen yllätys (6. lähetys)!

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 35 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoja-kohdasta!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2022
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin

Kokoelman mitalit:

Muumipeikko ja pyrstötähti 
Taikurin hattu
Vaarallinen juhannus
Taikatalvi
Näkymätön lapsi
Muumipappa ja meri
Muumilaakson marraskuu Muumilaakson marraskuu
Muumipapan urotyöt Muumipapan urotyöt
Kuka lohduttaisi Nyytiä Kuka lohduttaisi Nyytiä
Vaaralinen matka Vaaralinen matka
Kuinkas sitten kävikään? Kuinkas sitten kävikään?