Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Kun tuotteen nimessä esiintyy sana "kokoelma" sekä tuote-esittelyssä kerrotaan sen olevan osa kokoelmaa, se tarkoittaa että kyseessä on laajempi, nimetty keräilykokoelma. Saat kokoelman ensimmäisen lähetyksen tutustumishintaan ja seuraavat kokoelmaan kuuluvat tuotteet saat toimitustakuun turvin noin 4-6 viikon välein. Kullakin lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

  • Takaamme jokaisen rahan ja mitalin aitouden, alkuperän ja laadun ilman aikarajoitusta.
  • Kokoelman kerääjänä saat ilmaisia tilaajalahjoja
  • Tutustu tuotteisiin kaikessa rauhassa 14 päivän palautusoikeuden turvin.
  • Keräilytuotteet toimitetaan kätevästi suoraan kotiin laskun kera (poikkeuksena kookkaat lähetykset tai uusi asiakassuhde).
  • Voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Lue lisää peruutus- ja palautusopas ».
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa keräilyysi liittyvissä asioissa.

Yksityiskohtaisemmat tiedot kokoelmasta saat tuotteen omalta esittelysivulta tai asiakaspalvelustamme.

Kokoelman kerääjän edut

Toimitustakuu

Ryhtyessäsi kokoelman kerääjäksi, takaamme sinulle mahdollisuuden täydelliseen kokoelmaan.

Oheistuotteet ilman eri veloitusta

Keräilykokoelmien tilaajat saavat erilaisia tilaajalahjoja, kuten esimerkiksi keräilykotelon kokoelman edetessä ilman eri veloitusta.

Helppoa ja riskitöntä

Saat tuotteet kätevästi suoraan kotiisi (poikkeuksena kookkaat lähetykset). Voit tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa, sillä lähetyksillä on aina 14 päivän palautusoikeus. Keräilet niin pitkään kuin itse haluat – voit milloin tahansa lopettaa keräilyn ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.

Kokoelman kerääjänä saat erilaisia tilaajalahjoja

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.