Tilatessasi tuotteita verkkokaupastamme maksutapa määräytyy ostoksiesi arvon ja asiakkuutesi mukaan.

  • Luottokortit – Luottokortit MasterCard ja Visa käyvät maksuvälineenä. Maksu tapahtuu DIBS-maksupalvelujen SSL-suojatulla maksulomakkeella. Maksukortin tietoja käsittelee vain DIBS-maksupalvelut. Luottokorttiasi veloitetaan vasta, kun tuotteet lähetetään varastostamme.
    Maksaessasi kokoelma-tuotteen luottokortilla myönnät meille oikeuden veloittaa kokoelman seuraavat lähetykset sitä mukaa kun niitä lähetetään (noin kuukauden välein).
  • Lasku – Tämä maksutapa on mahdollinen vanhoille asiakkaillemme, sekä silloin kun annat henkilötunnuksesi luottokelpoisuuden tarkistamista varten. Luottokelpoisuus tarkistetaan Intrum Justitia Oy:n järjestelmästä.
    Lasku lähetetään tuotteiden mukana. Laskulla on 10 päivän maksuaika. Pidätämme oikeuden toimittaa postiennakolla hyvin arvokkaat lähetykset sekä silloin kun on kyseessä uusi asiakas.

    Veloitamme 5 euron kulut mahdollisesta huomautuslaskusta. Mikäli asiakas laiminlyö sovitun maksuerän suorittamisen eräpäivään mennessä, on Suomen Monetalla oikeus vaatia koko jäljellä oleva velka maksettavaksi 14 päivän kuluttua eräpäivästä.