Tilatessasi tuotteita verkkokaupastamme maksutapa määräytyy ostoksiesi arvon ja asiakkuutesi mukaan.

  • Lasku
    Tarjoamme laskun yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

  • Verkkomaksu
    Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankin sivuille ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

  • Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)
    Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

Huomaa: Maksaessasi kokoelma-tuotteen verkkomaksuna tai luottokortilla kokoelman ensimmäinen lähetys veloitetaan maksutapahtumassa, kokoelman seuraavat lähetykset toimitetaan laskulla.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa 6.11.2019 alkaen Avarda Oy (Y-tunnus 2619111-6) yhteistyössä pankkien kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy.

Luotonmyöntäjä Avarda Oy auttaa sinua ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

Avarda Oy:n verkkopalvelu: http://www.avarda.com/fi/kuluttaja/
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@avarda.fi
Puhelinpalvelu: 09 2532 7100. Avoinna arkisin klo 9–19 (paikallisverkkomaksun hinnalla).

Mikä on Avarda? 

Yhteistyökumppanimme Avarda on osa Pohjoismaista TF Bankia, joka on tarjonnut yritysten asiakkaille maksuvaihtoehtoja jo 80 -luvulta lähtien. Avarda tarjoaa täyden palvelun maksuratkaisut verkkokauppiaille kaikissa Pohjoismaissa. Avardan ratkaisut toimivat verkkokaupassa, myymälässä ja puhelimessa.

Miksi ensimmäinen laskuni tuli Avardan laskulla ja seuraava teidän omallanne? 

Siirtymävaiheessa järjestelmässä on vielä päällekkäisyyksiä.

Miksi minulle tehdään luottotarkistus?

Haluamme, että asiointi on Sinulle turvallista. Siksi teemme yhdessä Avardan kanssa luottoarvioinnin, jossa varmistamme henkilöllisyytesi ja tarkistamme luottotietosi. Pidätämme oikeuden hylätä luottohakemus tietyissä tapauksissa.