Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Tilatessasi tuotteita verkkokaupastamme maksutapa määräytyy ostoksiesi arvon ja asiakkuutesi mukaan.

  • Lasku
    Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda, Suomen sivuliike / Oy Nordic Moneta Ab. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

Halutessasi voit jakaa Avarda-laskun kätevästi osiin ja saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Tiliin lisätään tilinhoitomaksu 3,95 € / kk sekä korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko. Avardan lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI): Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot ».

Esimerkki:
1 300 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 124,06 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 29,08 %. Kokonaisluottokustannus on 188,77 € ja maksettava kokonaissumma on 1 488,77 €.

  • Verkkomaksu
    Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankin sivuille ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

  • Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)
    Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

Huomaa: Maksaessasi kokoelma-tuotteen verkkomaksuna tai luottokortilla kokoelman ensimmäinen lähetys veloitetaan maksutapahtumassa, kokoelman seuraavat lähetykset toimitetaan laskulla.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa Avarda AB, Suomen sivuliike (y-tunnus: 3362665-9) / Oy Nordic Moneta yhteistyössä pankkien kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Avarda.

Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

Avarda AB:n verkkopalvelu: https://www.avarda.com/fi sekä https://omatsivut.avarda.fi/
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@avarda.fi

Mikä on Avarda? 

Yhteistyökumppanimme Avarda on tarjonnut yritysten asiakkaille maksuvaihtoehtoja jo 80 -luvulta lähtien. Avarda tarjoaa täyden palvelun maksuratkaisut verkkokauppiaille kaikissa Pohjoismaissa. Avardan ratkaisut toimivat verkkokaupassa, myymälässä ja puhelimessa.

Miksi ensimmäinen laskuni tuli Avardan laskulla ja seuraava teidän omallanne? 

Siirtymävaiheessa järjestelmässä on vielä päällekkäisyyksiä.

Miksi minulle tehdään luottotarkistus?

Haluamme, että asiointi on Sinulle turvallista. Siksi teemme yhdessä Avardan kanssa luottoarvioinnin, jossa varmistamme henkilöllisyytesi ja tarkistamme luottotietosi. Pidätämme oikeuden hylätä luottohakemus tietyissä tapauksissa.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.