Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Kätevimmin palautat tuotteen maksuttomana asiakaspalautuksena Postin toimipaikkaan. Voit palauttaa tuotteen samassa kuoressa, jossa olet sen saanut. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, tutustu tähän palautusoppaaseen. Myös asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään.

Teillä on oikeus peruuttaa tilaussopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun olette vastaanottanut tilaamanne tuotteen.

Kokoelmatilauksen peruuttamisella ei ole määräaikaa, halutessasi lopettaa kokoelman keräilyn ilmoita siitä asiakapalveluumme.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla, esimerkiksi soittamalla asiakaspalveluumme p. 09 4770 2167, sähköpostitse info@suomenmoneta.fi tai kirjeitse osoitteella: Suomen Moneta/Asiakaspalvelu, PL 770, 00101 Helsinki. Voitte halutessanne käyttää peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että teette ilmoituksenne peruuttamisesta ennen peruuttamisajan päättymistä. Lähetyksen noutamatta jättäminen toimipaikasta tulkitaan peruuttamiseksi.

Peruuttamisen vaikutukset

Peruuttaessanne tilaussopimuksen, palautamme teille kaikki sopimukseen/peruutettuun tuotteeseen liittyvät etukäteissuoritukset, myös toimituskustannukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksenne vastaanottamisesta. Suoritamme palautuksen ilmoittamallenne pankkitilille. Jos olette maksaneet tilauksen maksukortilla hyvitetään palautussumma maksukortille.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tuotteet takaisin tai kunnes olette esittäneet näyttöä (esimerkiksi postitoimipaikan kuitin), että olette lähettäneet tuotteet takaisin.

Teidän on lähetettävä peruuttamanne tuotteet takaisin ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksenne jättämisestä. Määräaikaa katsotaan noudatetun, jos lähetätte tuotteet takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Suomen Moneta vastaa tuotteiden palautuskustannuksista kun toimitte seuraavasti:

Palauta ohut ja kevyt lähetys jättämällä se kirjelaatikkoon
Jos palautettava lähetys on alle 3 cm paksu ja painaa alle 2 kg, voit jättää sen kirjelaatikkoon. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnus ja palautusosoite sekä teksti "ASIAKASPALAUTUS". 

Palauta Postin palvelupisteen kassalle 
Kerro Postin palvelupisteen kassalle asiakaspalautustunnus. 

Palautustunnuksen löydät joko lähetyksen mukana tulleesta laskusta tai paketin päällä olevasta osoitetarrasta.

Palautusosoite
Lähettäkää palautus lähetysosoitteeseen. Se on sama kuin laskussa näkyvä "lähettäjä" osoite, joko

Suomen Moneta
ASIAKASPALAUTUS
PL 770
00101 Helsinki

Palautustunnus: 604764

  tai  

Suomen Moneta
ASIAKASPALAUTUS
PB 3041
AX-22111 Mariehamn

Palautustunnus: 653727


Voitte käyttää tuotteen alkuperäistä lähetyspakkausta ja merkitä pakkaukseen näkyvästi ”ASIAKASPALAUTUS”. Mikäli alkuperäistä lähetyspakkausta ei enää ole, lähettäkää palautus Helsingin osoitteeseen.

Olette vastuussa sellaisesta tuotteen arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Löydät peruutuslomakkeen tästä linkistä.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.