Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Monelle keräily on pienestä kiinnostuksesta alkanut koko elämän mittainen harrastus. Erilaisia kokoelmia on yhtä paljon kuin keräilijöitäkin. Kokoelmat kertovat rakkaudesta urheiluun, historiaan tai kulttuuriin – asioihin, jotka ovat kunkin elämässä tärkeitä.

Tavallinen ihminen näkee rahaa katsoessaan vaihdon välineen. Keräilijä näkee paljon enemmän – taiteilijan kädenjäljen, ajan hengen, upean toteutuksen, laadun ja yli kaksi vuosituhatta kestäneen perinteen. Vanhat rahat ovat erityisen kiinnostavia, sillä ne kertovat ikimuistoisella tavalla omasta ajastaan.

Myös rahojen keräämisellä on pitkä historia – jo keisari Augustuksen (63 eKr.–14 jKr.) kerrotaan esitelleen ylpeänä rahakokoelmaansa. Nykyään keräilyn kirjo on laaja. Keräilijä voi keskittyä käyttörahoihin, juhlarahoihin, mitaleihin, seteleihin, harkkoihin tai vaikkapa postimerkkeihin. Jokainen voi luoda juuri sellaisen kokoelman kuin itse haluaa.

Kultarahoja

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.