Suomen Moneta on iloinen ja ylpeä yhteistyökumppaneistaan, joiden kanssa on kertynyt sekä taloudellista tukea että hyvää mieltä monelle eri taholle. Tässä muutamia esimerkkejä:

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja. Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.

www.johnnurmisensaatio.fi


Santa Claus Finland

Joulupukki-säätiön virallista tunnusta kantavat keräilytuotteet kartuttavat myös hyväntekeväisyyteen suunnattuja varoja. Tukea ja iloa kohdistetaan lapsille sekä Suomessa että muualla maailmassa.

On ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä Suomen Monetan kanssa. Joulupukin brändin ajattomuus, positiivisuus ja vetovoima on onnistuttu erinomaisesti tuomaan osaksi Santa Claus by Suomen Moneta tuoteperhettä. Tuotteet henkivät hyvää tahtoa, antamisen iloa ja välittämistä, ja ne kunnioittavat Suomen luonnon rikkauksia.
Yhteistyö on jatkunut useamman vuoden, ja vuosittain Suomen Moneta on onnistunut tavoitteessaan, ja ennen kaikkea luomaan positiivisen tunteen tavoitellussa kohderyhmässä vuodenajasta riippumatta.

Petri Paarnio
Santa Claus Finland
www.santaclausfinland.fi


Kultakeskus Oy tunnetaan luotettavana, kotimaisena valmistajana.  Korkealaatuisten mitaleiden lisäksi yhteistyönä on syntynyt designkoruja niin nykyisten taitajien kuin esim. Wirkkalan mallien mukaan.

Kultakeskus on Pohjoismaiden ja Baltian johtava jalometallituotteiden valmistaja. Kultakeskuksen valikoimaan kuuluvat arvokorut, taide- ja keräilymitalit, kellot sekä muut yrityslahjat. Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa.

www.kultakeskus.fi


Mannerheimin Lastensuojeluliitto – Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen. MLL on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi.

www.mll.fi

#MEIDÄNMERI #OURSEA Suomen Moneta on mukana Muumien 75-vuotisjuhlavuoden kampanjassa pelastamassa Itämerta.

www.oursea.fi/fi 


Moneta-teamin huippu-urheilijat tarjoavat keräilijöille kiinnostavia taustatietoja ja jännittäviä kisahetkiä. Yrityksen henkilökunta on puolestaan innolla mukana ohjatuissa liikuntatapahtumissa.

www.facebook.com/monetateam


Paavo Nurmi -säätiön, Paavo Nurmi Games -kisaorganisaation sekä Nurmen perheen kanssa toteutetut keräilytuotteet levittävät Nurmi-tietoutta ja vaalivat Lentävän suomalaisen urheiluperintöä. 

Paavo Nurmi Games

Paavo Nurmi (13.6.1897 – 2.10.1973) oli maailman kaikkien aikojen suurin juoksija. Hän oli “Juoksijoiden kuningas” ja “Lentävä suomalainen” ja voitti urallaan 12 olympiamitalia, joista yhdeksän oli kultaisia. Paavo Nurmi Games on osa Paavo Nurmen muistoa kunnioittavaa Paavo Nurmi Festivalia. Turun Urheiluliitto järjesti ensimmäiset Paavo Nurmen kisat suurjuoksijalleen Paavo Nurmelle 60-vuotissyntymäpäivälahjaksi kesäkuussa 1957. Paavo Nurmi Games järjestetään vuosittain Paavo Nurmen nimikkostadionilla Turussa ja kilpailu kuuluu Kansainvälisen Yleisurheiluliiton World Athletics Continental Tour Gold -sarjaan yhdeksän muun kaupungin kanssa. Paavo Nurmi Games kuuluu pohjoismaisiin yleisurheilun kärkitapahtumiin Tukholman ja Oslon Timanttiliigan kilpailujen rinnalla.

www.paavonurmigames.fi


Sotiemme veteraanit -keräyksen kanssa toteutetut mittavat kampanjat ovat tuoneet yli 2 miljoonaa euroa apua tarvitseville veteraaneille. Kunniakansalaisten rivit harvenevat, mutta tukea tarvitaan yhä.

Sotiemme Veteraanit I Sotiemme Naiset -keräys tukee sotiemme veteraaneja, heidän puolisoitaan ja leskiään sekä sotaleskiä niin kauan kuin he apua tarvitsevat.

www.veteraanit.fi


Suomen Jääkiekkoliitto ry:n myötävaikutuksella keräilijämme ovat päässeet nauttimaan Leijonien huikeista MM-saavutuksista konkreettisella tavalla, niin miesten, naisten kuin nuortenkin osalta.

www.finhockey.fi


Suomen kansallismuseossa on järjestetty lukuisia näyttelyitä ja keräilytapahtumia. Kulttuurikummina Suomen Moneta mahdollisti mm. Ulvilan rahakätkön rahojen entisöinnin.

Suomen kansallismuseo on kansallinen kulttuurihistorian museo, jonka yleisökohteisiin kuuluu Kansallismuseon lisäksi 7 museota ja kaksi linnaa. Museon kokoelmissa on noin puoli miljoonaa esinettä.

www.kansallismuseo.fi