Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Kaikilla asiakasrekisteriimme kirjatuilla asiakkailla, joilla on sähköpostiosoite voi olla Omat sivut -asiakastili verkkokauppaan.

Mikäli olet jo asiakkaamme, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, käytä ”Tilaa uusi salasana” –linkkiä luodaksesi itsellesi salasanan asiakastilille.

Asiakastili muodostuu myös ensimmäisen tilauksen yhteydessä, voit itse valita haluatko aktivoida tilin. Tilin luomisen jälkeen saat sähköpostin, jonka kautta voit aktivoida asiakastilisi ja luoda salasanan.

Omilla Sivuilla voi

nähdä viimeisimmät verkkokaupassa tehdyt tilaukset ja viimeisimmät toimitukset,

nähdä avoimet laskut, Huomaa! Avarda-laskujen tiedot ja ajankohtaisen saldosi näet osoitteessa omatsivut.avarda.fi.

nähdä palautetut lähetykset,

muuttaa yhteystietoja (sähköpostiosoitteen muutos täytyy tehdä asiakaspalvelumme kautta).

Unohtunut salasana: mene www.suomenmoneta.fi/omat-sivut ja klikkaa linkkiä "Tilaa uusi salasana" – saat sähköpostiisi ohjeet uuden salasanan vaihtamiseksi.

Mikäli haluat vaihtaa asiakasrekisterissämme ja asiakastilin tunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen, tai sinulla on ongelmia asiakastiliin liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme »

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.