Keräilyrahojen ja mitalien asiantuntija

Suomen Moneta – keräilijän kumppani, rahojen ja mitaleiden asiantuntija

Keräilyrahoja ja -mitaleita markkinoiva Suomen Moneta kuuluu kansainväliseen Samlerhuset-konserniin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta yhteistyöverkostostamme, sillä tarjolla on sekä korkealaatuisia suomalaistuotteita että ulkomaisia uutuuksia. Ennakkovaraustemme ansiosta valikoimissa on myös tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.

Pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla takaa yksittäiselle keräilijälle luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Palvelukokonaisuuden tavoitteena on mahdollisimman helppo asiointi: voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme, puhelimitse tai postitse. Tilaamasi tuotteet postitetaan suoraan kotiisi – vaivattomasti ja täysin turvallisesti. Mikäli haluat palauttaa tuotteita tutustu www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/palautusopas.

Toimimme virallisena jakelijana useimmille maailman johtaville rahapajoille ja keskuspankeille, kuten Norjan rahapaja, Britannian kuninkaallinen rahapaja, Ranskan rahapaja, Kanadan kuninkaallinen rahapaja, Kiinan kansantasavallan keskuspankki, Australian kuninkaallinen rahapaja, Etelä-Afrikan kuninkaallinen rahapaja, Itävallan rahapaja, Alankomaiden kuninkaallinen rahapaja, Suomen rahapaja, Espanjan kuninkaallinen rahapaja ja monet muut.

Suomen Moneta on suomalaisten rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen myyjä, sekä suomalaisten juhlarahojen virallinen valmistuttaja ja myyjä

Valtiovarainministeriö kilpailutti suomalaisten juhlarahojen valmistamisen ja myynnin sekä suomalaisten rahasarjojen ja kahden euron erikoisrahojen myynnin. Kilpailutuksen voitti Suomen Moneta (Suomen Moneta on Oy Nordic Moneta Ab:n virallinen aputoiminimi).


Samlerhuset-konserni

Norjassa perustettu Samlerhuset on ollut toiminnassa vuodesta 1994 lähtien. Kuluneiden vuosien aikana yritys on vakiinnuttanut paikkansa keräilyrahojen asiantuntijana – nykyään konsernilla on toimintaa neljässätoista Euroopan maassa.

Samlerhuset markkinoi rahoja, mitaleita ja muita keräilytuotteita. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä lukuisten eri kansallisten rahapajojen ja keskuspankkien kanssa, minkä ansiosta se pystyy tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja mielenkiintoisia keräilytuotteita.

Tutustu konsernin sivuihin: www.samlerhuset.com


Töihin Suomen Monetaan?

Etsimme jatkuvasti hyviä uusia kykyjä mm. aktiiviseen asiakaspalveluumme ja myyntiyksikköömme.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja lähetä hakemus rekrytointisivustollamme www.toihinmonetalle.fi.


Moneta Team - urheilutiimi

Suomen Moneta käynnisti sponsorointiyhteistyön urheilun saralla vuonna 2009.  Ensimmäiset Teamiläiset olivat Sari Multala ja Pekka Koskela.

Asiakkaat ovat hyötyneet yhteistyökuvioista ajankohtaisten keräilytuotteiden ja seikkaperäisten sisäpiiritietojen myötä. Keräilijät suhtautuvat erittäin myönteisesti urheiluun ja moni kantaa mielellään kortensa kekoon nähdäkseen huippumme korkeimmalla korokkeella.

Urheilijayhteistyö on tuonut runsaasti positiivista näkyvyyttä mediassa. Suomen Moneta on kerännyt suomalaiselle urheilulle kaikkiaan jo yli 1,5 miljoonaa euroa.

Myös yrityksen henkilökunta on innoissaan: Yhteistyökumppaneiden kanssa on järjestetty lukuisia seminaareja, infotilaisuuksia ja urheilupäiviä työntekijöille. Tiimiläiset ovat käyneet esittelemässä omia lajejaan ja hauskaa on ollut.

Moneta Team:iin kuuluvat tällä hetkellä:

• Keihäänheittäjä Oliver Helander

• Aitajuoksija Oskari Mörö

• Moukarinheittäjä Aleksi Jaakkola

• Pituushyppääjä Taika Koilahti

Mukana tiimissä myös legendat:

• Pekka Koskela, pikaluistelija

• Sami Jauhojärvi, hiihtäjä

• Sari Multala, purjehtija

Seuraa tiimiä Facebookissa: www.facebook.com/monetateam/

Seuraa tiimiä Instagramissa: #suomenmoneta