Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Me Suomen Monetalla tarjoamme ikimuistoisia keräilyhetkiä. Kun löydämme jonkin kiehtovan keräilykappaleen, haluamme heti tiedottaa siitä asiakkaillemme. Myymme keräilytuotteita henkilöille, jotka nauttivat keräilemisestä ja joille keräileminen on hauska harrastus. Emme myy rahoja ja mitaleita sijoitusmielessä.

Emme voi taata, että keräilytuotteiden hinnat säilyvät samalla tasolla tai että tuotteita voisi myydä jälkimarkkinoilla ostohintaan. Sen voimme taata, että monipuoliset tuotteemme ovat oikein säilytettyinä ikuisia muistoja tärkeistä hetkistä. Näiden muistojen pariin on aina ilo palata.

Etusi asiakkaanamme:

Kansainvälinen yhteistyöverkosto

Saat tilaisuuden hankkia asiantuntijoiden valitsemia ja tarkastamia keräilykohteita ympäri maailmaa.

Ennakkovaraukset

Tärkeimpien valtiollisten rahapajojen virallisena jakelijana voimme varata kysyttyjä tuotteita ennakkoon. Tästä on sinulle hyötyä varsinkin silloin, kun kyse on rajoitetuista lyöntimääristä.

Toimitustakuu

Ryhtyessäsi kokoelman kerääjäksi, takaamme sinulle mahdollisuuden täydelliseen kokoelmaan.

Aitous- ja laatutakuu

Takaamme jokaisen rahan ja mitalin aitouden, alkuperän ja laadun ilman aikarajoitusta.

Oheistuotteet ilman eri veloitusta

Kokoelmien kerääjät saavat keräilykotelon sekä kokoelman muut mahdolliset oheistuotteet, kuten esimerkiksi omistustodistuksen tai kansion aitoustodistuksille, ilman eri veloitusta.

Helppoa ja riskitöntä

Saat tuotteet kätevästi suoraan kotiisi (poikkeuksena kookkaat lähetykset). Voit tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa, sillä lähetyksillä on aina 14 päivän palautusoikeus. Keräilet niin pitkään kuin itse haluat – voit milloin tahansa lopettaa keräilyn ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu

Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa keräilyyn liittyvissä asioissa. Saat henkilökohtaista palvelua puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Kestotilaus

Suomen Moneta tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kestotilaukseen mm. suomalaisten juhlarahojen ja rahasarjojen osalta. Säännöllisin väliajoin liikkeelle laskettavat uudet tuotteet lähetetään kestotilaajille erikseen tilaamatta. Koska tuotteet varataan kestotilaajille jo ennakkoon, he saavat omat kappaleensa myös mahdollisissa loppuunmyyntitilanteissa.

Ennakkotietoja tuotteista

Sähköisen uutiskirjeemme tilaajat saavat ennakkotietoja tulevista tuotteistamme sähköpostitse.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.