Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
Me Suomen Monetalla tarjoamme ikimuistoisia keräilyhetkiä. Kun löydämme jonkin kiehtovan keräilykappaleen, haluamme heti tiedottaa siitä asiakkaillemme. Myymme keräilytuotteita henkilöille, jotka nauttivat keräilemisestä ja joille keräileminen on hauska harrastus. Emme myy rahoja ja mitaleita sijoitusmielessä. Emme voi taata, että...


Monelle keräily on pienestä kiinnostuksesta alkanut koko elämän mittainen harrastus. Erilaisia kokoelmia on yhtä paljon kuin keräilijöitäkin. Kokoelmat kertovat rakkaudesta urheiluun, historiaan tai kulttuuriin – asioihin, jotka ovat kunkin elämässä tärkeitä.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.