Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Rahojen kerääminen ei ole vain ajanvietettä, vaan elämys. Keräilyyn liittyy monia tunteita. Innostusta, kun löytää omaan kokoelmaan sopivan rahan. Jännitystä, kun odottaa rahaa saapuvaksi. Riemua, kun pääsee vihdoin ihastelemaan rahaa ja asettamaan sen omalle paikalleen keräilykansioon.

Rahoja kerätäkseen ei tarvitse olla miljonääri – jo pienelläkin budjetilla voi luoda miellyttävän kokoelman. Jotkut kiinnostuvat tietyn aikakauden tai maan rahoista, toiset ihastuvat teknisesti loisteliaisiin lyönteihin. Rahat voivat olla puhdasta kultaa tai hopeaa ja kiillellä kauniisti käännettäessä. Niissä voi olla pieniä erikoisuuksia, kuten väriä tai hologrammi – kenties raha on toteutettu 3D-tekniikalla.

Rahojen aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Keräilijät ovatkin etuoikeutetussa asemassa – he pääsevät tutustumaan upealla tavalla mitä mielenkiintoisimpiin asioihin. Keräilijät ovat kuin tutkimusmatkailijoita, joille koko maailma on avoin!

Hopearahoja

 

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.