AloitusAloitus

Ostoskori

0
Loppusumma:

Tilaa nyt uusi erikoiseuro 2 euron nimellisarvolla (+ toimituskulut)

2 euroa 2 eurolla!

Erikoiseuro Ahvenanmaan itsehallinnon kunniaksi

Ahvenanmaa on kulkenut omaa tietänsä ja rakentanut omaa kulttuuriaan pian 100 vuotta. Merkkivuotta juhlistaa myös Suomen uusin erikoiseuro, jonka design kantaa osuvasti nimeä Vår väg (Meidän tiemme). Ahvenanmaan satavuotista itsehallintoa juhlitaan koko vuosi, 9.6.2021 alkaen. Merkkivuosi huipentuu 9.6.2022 maakuntapäivien 100-vuotisjuhlaan.

  • Ahvenanmaan itsehallinto 100 vuotta
  • Täysin käyttämätön keräilykappale nimellisarvon hinnalla
  • Toimitustakuu Suomen erikoiseurot -kokoelmalle
  • Vuoden 2021 toinen suomalainen erikoiseuro

Varmista nyt itsellesi Suomen uusin erikoiseuro 2 euron nimellisarvolla (+ toimituskulut 4,95 euroa)!

Ilmainen tilaajalahja uudelle keräilijälle!

Proof-erikoisraha lahjaksi

Saat uuden keräilijän etuna yhden suomalaisen erikoiseuron peilikiiltoiseen proof-laatuun lyötynä (toimitetaan kokoelman 3. lähetyksessä, arvo 22 euroa).

Toimitustakuu Suomen erikoiseurot -kokoelmalle

Kun tilaat Ahvenanmaan itsehallinto 100 vuotta -erikoiseuron, saat toimitustakuun suosittuun Suomen erikoiseurot -kokoelmaan. Kokoelman kerääjänä olet etulyöntiasemassa, sillä Sinulle varataan Suomen tulevat erikoiseurot jo ennen julkaisupäivää!

Jatkolähetykset sisältävät pääsääntöisesti kaksi suomalaista erikoiseuroa oheismateriaaleineen yhteishintaan 23 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. (Harvinaisempien erikoiseurojen kohdalla hinta voi olla hieman kalliimpi.) Saat lähetykset kätevästi suoraan kotiisi noin kolmen viikon välein.

Lue lisää sivun alalaidan lisätieto-linkistä!

Olemme turvallinen kumppani

Rahasarja sananvapaudelle

Mukana vuoden 2021 ensimmäinen suomalainen erikoiseuro!

Suomi on sananvapauden mallimaa. Meillä on perustuslakiin kirjattu oikeus ilmaista mielipiteitä ja vastaanottaa luotettavaa tietoa. Lehdistönvapautta mittaavan World Press Freedom -järjestön mukaan Suomi on toisella sijalla maailman sananvapausindeksissä vuonna 2021.

Sananvapaus­-rahasarja sisältää kaikki vuoden 2021 suomalaiset metallirahat. Kansiossa on mukana myös vuoden 2021 ensimmäinen erikoiseuro: Journalismi ja avoin tiedonvälitys suomalaisen kansanvallan tukena. Se juhlistaa Suomen Journalistiliiton 100-vuotisjuhlavuotta ja muistuttaa avoimen kommunikaation, moniäänisyyden ja sananvapauden merkityksestä suomalaisessa yhteiskunnassa.

  • Suomen metallirahat 2021 täysin käyttämättöminä
  • Mukana vuoden 2021 ensimmäinen erikoiseuroJournalismi ja avoin tiedonvälitys suomalaisen kansanvallan tukena
  • Helppo postittaa vaikka lahjaksi

Kotimainen rahasarja on näyttävä kokonaisuus, joka säilyy muistona myös tuleville vuosille ja sukupolville. Painavasta sanasta huolimatta taittokansio on kevyt ja kätevän kokoinen myös postittaa!

Hinta: 39,00 €

Tekniset tiedot
Metalli: Ni/Teräs
Nimellisarvo: 1 c, 2 c, 5 c, 10 c, 20 c, 50 c, 1 €, 2 €
Laatu: BU
Vuosileima: 2021
Valmistusmäärä: 3 000 kpl