Aloitus Aloitus

Ostoskori

0
Loppusumma:

Vuoden 2022 ensimmäinen erikoiseuro: Suomen kansallisbaletti 100 vuotta

JULKAISTAAN 11.2.2022

Suomen kansallisbaletin satavuotinen historia on täynnä myrskyjä ja menestystä, mutta ennen kaikkea se on rakkautta tanssiin. Tammikuussa 1922 ensi-iltansa saanut Joutsenlampi oli maamme ensimmäinen baletti ja samalla merkittävä tapaus suomalaisessa kulttuurielämässä.

Kansallisbaletin 100-vuotista historiaa kunnioittava erikoisraha lasketaan valtiovarainministeriön ja Euroopan keskuspankin vahvistamana liikkeelle helmikuussa.

  • Historian alhaisin lyöntimäärä, vain 400 000 kpl!
  • Täysin käyttämätön ja kulumiselta suojattu keräilykappale
  • Toimitustakuu Suomen erikoiseurot -kokoelmalle

Kansallisbaletin satavuotista historiaa on kuva-aiheessa käsitelty nykyaikaisella, dynaamisella ja rohkealla otteella. Tanssijan keho ja vahva liike ovat havaittavissa liehuvan kankaan alla.

Varmista nyt itsellesi vuoden 2022 ensimmäinen erikoiseuro 2 euron nimellisarvolla (+ toimituskulut 4,95 euroa). 

Toimitustakuu Suomen erikoiseurot -kokoelmalle

Kun tilaat Suomen kansallisbaletti 100 vuotta -erikoiseuron, saat toimitustakuun supersuosittuun Suomen erikoiseurot -kokoelmaan. Kokoelman kerääjänä olet etulyöntiasemassa, sillä Sinulle varataan Suomen tulevat erikoiseurot jo ennen julkaisupäivää!

Jatkolähetykset sisältävät kaksi suomalaista erikoiseuroa oheismateriaaleineen pääsääntöisesti yhteishintaan 23 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Saat lähetykset kätevästi suoraan kotiisi noin kolmen viikon välein.

Tilaajalahjasi

Tilausrajoitus: vain 1 kokoelma / asiakas. Tätä kokoelmaa ei toimiteta ulkomaille.
Huomaa, että rahan toimitukset aloitetaan sen julkaisupäivänä 11.2.2022!

Lue lisää sivun alalaidan lisätieto-linkistä!

Tilaa nyt 2 euroa 2 eurolla

Olemme turvallinen kumppani

Haluatko erikoiseuron myös proof-laatuisena?

Erikoiseuro 2022 proof-laatuisena
Rajoitettu saatavuus!

  • Keräilijöiden arvostamaa proof-laatua
  • Lyöntimäärä vain 5 500 kappaletta
  • Hinta 24,95 euroa

Proof-laatuinen *) Suomen kansallisbaletti 100 vuotta -erikoisraha on yksittäistuote. Saat sen käyttämättömänä keräilykappaleena näyttävään rasiaan pakattuna. Keräilijöiden arvostamaa peilikiiltoista erikoisrahaa on valmistettu kokonaislyöntimäärästä vain 5 500 kappaletta, mikä tekee siitä entistä kiinnostavamman ja harvinaisemman.

Kun tilaat nyt, saat sekä unc- että proof-laatuisen rahan yksillä toimituskuluilla. Toimithan nopeasti – peilikiiltoista versiota ei riitä kaikille!

*) Kiillotetulla leimasimella lyöty peilikirkas raha