AloitusAloitus

Ostoskori

0
Loppusumma:

Suositut erikoiseurot

Suomalaisia erikoiseuroja on julkaistu vuodesta 2004 saakka. Rahojen vaihtelevat aihepiirit; merkkihenkilöt, taide, kulttuuri ja historialliset tapahtumat tekevät erikoiseurojen keräilystä jatkuvan mielenkiinnon kohteen. 

Vuoden 2021 ensimmäinen suomalainen erikoiseuro on järjestyksessään jo 28. Raha juhlistaa Suomen Journalistiliiton 100-vuotisjuhlavuotta. Samalla se muistuttaa avoimen tiedonvälityksen, moniäänisyyden ja sananvapauden merkityksestä. Demokraattisessa yhteiskunnassa sillä on keskeinen arvo: sananvapauteen kuuluu mielipiteen ilmaisu, vastaanottaminen ja jakaminen ilman ennakollista puuttumista.

  • Suomen Journalistiliiton 100-vuotisen taipaleen kunniaksi
  • Täysin käyttämätön keräilykappale nimellisarvon hinnalla
  • Toimitustakuu Suomen erikoiseurot -kokoelmalle
  • Vuoden 2021 ensimmäinen suomalainen erikoiseuro

Varmista nyt itsellesi 2 euron erikoiseuro 2 euron nimellisarvolla (+ toimituskulut 4,95 euroa)!

Ilmainen tilaajalahja uudelle keräilijälle!


Saat uuden keräilijän etuna Väinö Linna 100 vuotta -erikoiseuron vuodelta 2020 komeasti peilikiiltoiseen proof-laatuun lyötynä (toimitetaan kokoelman 3. lähetyksessä, arvo 22 euroa).

Toimitustakuu Suomen erikoiseurot -kokoelmalle

Kun tilaat Journalismi ja avoin tiedonvälitys suomalaisen kansanvallan tukena -erikoiseuron, saat toimitustakuun suosittuun Suomen erikoiseurot -kokoelmaan. Kokoelman kerääjänä olet etulyöntiasemassa, sillä Sinulle varataan Suomen tulevat erikoiseurot jo ennen julkaisupäivää!

Jatkolähetykset sisältävät kaksi suomalaista erikoiseuroa oheismateriaaleineen pääsääntöisesti yhteishintaan 23 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Saat lähetykset kätevästi suoraan kotiisi noin kolmen viikon välein.

Lue lisää sivun alalaidan lisätieto-linkistä!

Olemme turvallinen kumppani

VUODEN 2021 ERIKOISEURO PROOF-LAATUISENA

Rajoitettu saatavuus!

Haluatko erikoiseuron myös proof-laatuisena?

Toimithan nopeasti – peilikiiltoista versiota ei riitä kaikille

  • Keräilijöiden arvostamaa proof-laatua
  • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta
  • Hinta 22 euroa

 Proof-laatuinen Journalismi ja avoin tiedonvälitys suomalaisen kansanvallan tukena -erikoisraha on yksittäistuote. Saat sen käyttämättömänä keräilykappaleena näyttävään rasiaan pakattuna. Keräilijöiden arvostamaa peilikiiltoista erikoisrahaa on valmistettu kokonaislyöntimäärästä alle 1 %, vain 5 000 kappaletta, mikä tekee siitä entistä kiinnostavamman ja harvinaisemman. 

Kun tilaat nyt, saat sekä unc- että proof-laatuisen rahan yksillä toimituskuluilla!