Suomen Moneta
Kiitos yli 950 000 asiakasta! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme
Coins & History Foundation ja Deep Ocean Search

Haaksirikkolastin ennätysnosto — rahoja 5 150 metrin syvyydestä:

Haluatko olla yksi harvoista, jotka omistavat Guinnessin ennätyskirjaan päässeen hopearahan?

  • Toisen maailmansodan aikaisessa salaisessa operaatiossa yli 8,5 miljoonaa hopearahaa lähetettiin Intiasta Britanniaan. Niiden avulla oli tarkoitus rahoittaa Churchillin taistelua Hitleriä vastaan.

  • Saksalainen sukellusvene upotti aluksen – ja kaiken hopean.

  • Yli 70 vuotta myöhemmin rahat onnistuttiin nostamaan 5 150 metrin syvyydestä uskomattomassa brittihallinnon valtuuttamassa operaatiossa.

  • Rahoista noin 99,75 % sulatettiin niiden korkean hopeapitoisuuden vuoksi. Vain noin 0,25 % rahoista – lähes 22 000 kappaletta – säästettiin museoille ja keräilijöille.

  • Suomen Moneta on osa Samlerhuset-konsernia, joka pelasti osan aarteesta jälkipolville – haaksirikkorahat ovat saatavilla Suomessa vain kauttamme!

  • Sinä voit olla yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka omistavat aidon Guinnessin ennätyskirjaan päässeen hopeisen haaksirikkorahan. Nämä rahat ovat maailman syvimmältä laivanhylystä nostetut esineet.

  • Jätä yhteystietosi jos haluat tietää kauttamme saatavilla olevista haaksirikkorahoista lisää – me olemme Sinuun yhteydessä.

Katso 3 minuuttia kestävä video uskomattomasta maailmanennätyksen tehneestä hylkyaarteesta!

Klikkaa ja jätä yhteystietosi

Hopeiset haaksirikkorahat

Intia oli sodan aikaan osa Britanniaa ja Britannian hallitsija oli samalla myös Intian keisarinna/keisari. Vuoteen 1940 saakka Intian rupioiden hopeapitoisuus oli 91,7 %. Britannia tarvitsi kipeästi hopeaa taistellessaan Natsi-Saksaa vastaan. Täten kaikki vanhat Intian hopearupiat päätettiin korvata uusilla rahoilla, jotka olivat 50 % hopeaa. Brittimonarkkeja kuvaavia vanhoja hopearahoja ryhdyttiin kuljettamaan Lontooseen.

Keisarinna Viktoria

Keisarinna Viktoria

Tässä hylkyaarteessa Viktorian rahat ovat kaikkein harvinaisimpia – vain 3 153 kappaletta jäljelle jääneistä lähes 22 000 rahasta ovat Viktoria-tyyppiä.

Keisari Edvard VII

Keisari Edvard VII

Tässä hylkyaarteessa Edvard VII:n rahat ovat yleisiä, kattaen 13 121 kappaletta jäljelle jääneistä lähes 22 000 rahasta.

Keisari Yrjö V

Keisari Yrjö V

Tässä hylkyaarteessa Yrjö V:n rahat ovat harvinaisia: vain 5 411 kappaletta jäljelle jääneistä lähes 22 000 rahasta ovat hänen aikakaudeltaan.


Jos haluat olla yksi harvoista keräilijöistä, jotka omistavat Guinnessin ennätyskirjaan päässeen hopeisen haaksirikkorahan, toimi nyt!
Guinnessin ennätyskirjan mukaan kyseessä ovat maailman syvimmältä laivanhylystä nostetut esineet.

Guinnessin ennätyskirjaan päässeiden haaksirikkorahojen hinnat alkavat 297 eurosta (kuningas Edvard VII:n hopearaha), mahdollisuus osamaksuun (erän suuruus esim. alkaen 99 euroa). Eikö olekin hienoa, että tämä historiallinen löytö on nyt ulottuvillasi?

Tee tilauksesi jo tänään, sillä rahoja ei riitä kaikille halukkaille – valtaosa säästyneistä rahoista on jo keräilijöillä ja museoilla eri puolilla maailmaa! Nämä rahat ovat todellinen kerran elämässä -mahdollisuus ja keräilijät tilaavat niitä nopeaan tahtiin.


Meidän takuumme

Turvallinen kumppani

Turvallinen kumppani

Tilaa ja tutustu kotona

Tilaa ja tutustu kotona

Aitous- ja laatutakuu

Aitous- ja laatutakuu


Voit jättää yhteystietosi turvallisin mielin, sillä sivut on SSL-suojattu


Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsenyritys

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI TÄSSÄ!
Jätettyäsi yhteystiedot, olemme Sinuun yhteydessä ja kerromme lisätietoja saatavilla olevista rahoista. Samalla voit halutessasi tehdä tilauksen.

Myyntipalvelumme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yhteydenotot tehdään arkisin klo 9-17.
Huomaa: Yhteystietosi jättämällä et sitoudu tilaukseen.