Vielä ehdit: Helsingin olympialaisia muistava juhlavuoden nollaseteli

Suurta on voittaa
suurempaa jalo kilpa

   - Tahko Pihkala

Suomen nollaseteli muistaa legendaarisia Helsingin vuoden 1952 olympialaisiaPieneen maahamme saapui yli 4 900 urheilijaa eri puolilta maailmaa toteuttamaan unelmia ja rikkomaan ennätyksiä. Olympialaisissa tehtiin monin tavoin historiaa – urheilusaavutusten lisäksi kisat muistetaan esimerkiksi maailman ensimmäisestä modernista olympialaisille omistetusta rahasta!
 
Muista ainutlaatuisia kotikisoja yhteistyössä Urheilumuseon kanssa toteutetulla nollasetelillä, jonka saat tutustumishintaan vain 5,95 euroa!
  • Yksilöllinen numerointi
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Hinta vain 5,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)
Helsingin olympialaiset olivat lämminhenkinen tapahtuma, jota toisen maailmansodan väsyttämät kansat kaipasivat. Kisoja muistavan nollasetelin kaunis naisvoimistelijoita kuvaava kuvitus on peräisin Helsinki 1952 -postikortista. Naisvoimistelu oli suosittu laji – se vei myös aikoinaan naisurheilua eteenpäin. Setelissä on lisäksi Olympiastadion ja QR-koodi, josta voit lukea tarkemmin Lisätietoja-sivulta.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana

Nollasetelit ovat nousseet erittäin suosituiksi keräilykohteiksi. Tilaamalla Helsinki 1952 -setelin pääset mukaan Nollasetelit-kokoelmaan, joka tuo upeimmat setelit luoksesi niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta! Kokoelma karttuu ripeästi, sillä saat jatkossa aina kolme seteliä kerralla.

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (3. lähetys, arvo 12,95 euroa)

Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Setelistä löytyy QR-koodi!

Helsinki 1952 -nollasetelistä löytyy nimellisarvon alapuolelta QR-koodi, joka ohjaa verkkokauppaamme nollaseteleitä esittelevälle osastolle. Pääset samalle sivulle myös klikkaamalla tästä.

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

 Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2022
Julkaisijamaa:
Suomi
Painosmäärä:
5 000 kpl
Materiaali:
Virallinen setelipaperi